October 11, 2010

as my promise, here u go bebeh.. =)

sblom ni, aku pernah bgtau kan. 
siapa2 dapat capture pic visitor lebih dari jumlah mcm dlm pic ni, 
ada spesel gift utk korang.


dan xsampai 5 jam, terus berdesup dapat email picture ni.

mak cik ni la yg email picture visitor tu.. sempat la plak!
rejeki bt0l. =)

dan spesel gift itu adalah.....
sebuah bas sekolah!! 
terus boleh jadi oh geng geng geng bas sekolah. =)
kak, maap. da xsuprisee....
xtahan eden pendam sorang2 kecomelan n kekiutan bas sekolah ni.
i da nk g anta tp u gtau u kat rawang. xpe la, nnti i anta k. tgk gambar je dulu. =)

dan saya pong wajib beli utk saya juga.=)

comel kan?
tapi mungkin lagi comel klu mereka berkawan bersama.

fairlady vs bas mini cooper. =)

7 comments:

  1. pergh!dasat ah sis..ifa pun xpenah jmp byk cmtu tau kt blog ifa tue..haha..tahniah!

    ReplyDelete
  2. comelnya.... ni buat shera pun rasa nak beli satu ni... hehe

    ReplyDelete
  3. wah! bas pon cantik jugak... eifa baru je bukak hadiah akak sabtu lepas..sgt cute! (^_^)
    ha, eifa ade tagged nadia dlm en3 terbaru..tgk ye =p

    ReplyDelete
  4. tq...tq...tapi ni mcm utk aqeef ni bas nih, bukan dapat kat aku karang neyyhhh...hhehehe

    ReplyDelete
  5. ifa, eleh.. ye ye la tu.. padahal visitor dier lagi meletop2. =)

    shera, mgkin boleh bt koleksi bersama2.. hehe..

    to cute mum, comel kan? mcm cute mum jgk.. =)

    to eifa,
    alamak. ade tag utk nadia eh??
    insyaallah will do soon ya...
    mgkin mggu ni minggu beli tabung cute2 spesis bas skolah and lady bug mcm utk eifa.. hehe

    tu mush,
    xpe kak. jnji i bg adiah ni utk u.. huhuh

    ReplyDelete
  6. huhu... nama jer cute.. tp org nyer tak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...