October 23, 2010

selamat pagi + tghhari semua.

pagi la kan?tp mungkin sekali harung sbb ni da pkol 11 lebih. 
so, harus ucap selamat pagi dan selamat tghhari sekali harung! =) 
korang keje x hari ni? of coz la x kan.. 
name lagi hujung mggu. 
dan semestinya, bile hujung mgu je, xramai yg blogwalking.
sbb memasing sbuk familiwalking. =) termasuk la aku. huhu.
kepada semua peserta2 giveaway 'Eiffel Tower'
aku da update kan sume list2 nama kat sidebar blog aku. korang check la ye. 
aku tkt aku termiss je.
if ada yg da bt GA ni, tp name korang xde dlm list ni, korang inform aku ye. 
ade masa lagi ni. jgn risau. =)

ni list dier ye kwn2.


7 comments:

  1. Slm .. =)
    Da check , mcm xde je..
    http://msieda.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    Nnti double check ye.. =)

    ReplyDelete
  2. ;) puhh kiri kanan.. nak adiah hehe

    ReplyDelete
  3. dh check... nsb baik ada... :)

    ReplyDelete
  4. dah chek intan ada..tq yer...semoga berjaya kepada semua..

    ReplyDelete
  5. salam.. k.nadia , tak keluar pon side bar utuk list eiffel tower giveaway tu.. puas saya tggu reload..

    http://missezzat.blogspot.com/2010/11/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    boleh inform kan kat sy no sy dlm list tersebut ? maaf menyusahkan k.nadia.. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...