July 06, 2013

Saya sedang mencari 3 buah rumah untuk di makeover secara percuma, anyone? ;)

# cerita ni akan melekat di bahagian paling atas untuk beberapa hari. cerita baru sila scroll ke bawah pehlissss. ;)  


 kaw pernah tak dapat apa yang kaw tak pernah terfikir akan dapat? haaaa tu aku. aku jenis usaha untuk dapatkan apa yang aku nak je. :) tapiii, kalau Allah dah tetapkan ada bahagian lain untuk kita, takkan kita nak tolak kann. tu kan rezeki. bersyukurlah dengan lapang dada aku terima. :)) bagi la lagi bagi la lagiiiii. mihmihmih :p wallahi aku pon tak pernah sangka dengan blog aku boleh pegi sejauh ni. tak pernah. sebab pada mulanya niat aku berblogging adalah sekadar minat semata-mata. hewhewheww. selain dari nuffnang, aku pon tak sangka akan ada company besar lain sanggup ikat contract dengan blogger picisan macam aku. T____T lagipon aku menulis berdasarkan cerita aku je tak pandang dah kiri kanan. :P huhu. thank you sooo much Wall makeover by Na untuk peluang yang nadia sendiri tak pernah jangka, kepercayaan penuh yang Wall makeover by Na bagi pada blog nadia untuk tittle 'Offical Blogger Manager'. (-___-') heyyy berdebar pulak rasa walaupun padahal kerja di alam maya je. hikhikhik. ;) ohh sebelum terlupaa, kepada semuaa pembaca blog nadiafarahida.com, lepas ni kalau korang nak tempah sebarang wall makeover, just let them know korang kenal nadia. automatically korang dapat harga jauhhh lagi murah. automatically. trust me! tak caya try aaaa test market. mihmihmih ;)   



orang tua tua cakap, kalau kita nak rezeki kita sentiasa murah, jangan pernah berkira walau dengan sesiapa. semakin banyak kita memberi, semakin banyak la jugak kita akan terima. cuma kita je tak perasan. cepat dengan lambat tu urusan Dia. jadi kalau aku dah terima bahagian aku, tak salah rasanya kalau aku berkongsi bahagian aku dengan korang. :) dengan berbesar hati aku umumkan, aku sedang mencari 3 buah rumah di kawasan Kuala Lumpur, Selangor atau Lembah Klang untuk di makeover cantik-cantik dan setiap satu makeover bernilai RM500 yang mana sepenuhnya ditaja oleh Wall makeover by Na! :)) heyyyyy bapak besttt, free kottt! ;) aku dulu pon kena bayar tauuu. kuikuikui :p untuk melayakkan rumah korang dimakeover sepenuhnya oleh Wall makeover by Na, senang jeee. cara-caranya adalah, 

1. Like facebook fanpage Wall makeover by Na tekan sini.

2. Like facebook fanpage nadiafarahida tekan sini.

3. Pilih salah satu gambar design dari facebook fanpage Wall makeover by Na yang korang berkenan untuk buat dekat rumah korang. 

4. Buat 1 entry di blog masing-masing, attachkan sekali design yang korang dah pilih siap-siap dari facebook fanpage Wall makeover by Na tadi dan sambungkan ayat ini, 
" Saya nak www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall makeover by Na dengan design pilihan saya ini kerana .........................."

haaa kaw karang la berapa panjang aku tak kesah. ;) janji aku akan pilih pemenang berdasarkan keikhlasan dan kesungguhan korang untuk memiliki. oraittt? 

5. settle semua empat step dekat atas ni, sila tinggalkan link entry korang dekat komen entry ni ye. :)) settle. 


dan jangan tak tauuuu, tak semestinya orang Kuala Lumpur, Selangor dan Lembah Klang je boleh joinnn. orang negeri lain still boleh join sebab kita ada hadiah tambahan iaitu 6 Stensils dengan design menarik pilihan Madam Na bernilai lebih RM90 setiap satu untuk dimenangi! tak dapat bagi rumah untuk dimakeover oleh Wall makeover by Na pon xpe sebab bila korang dapat stensil tu, korang pon boleh buat sendiri dan hasil dia mesti setanding kehebatan hasil tangan kru Wall makeover by Na. yeayyyy ;))   

tarikh tutup penyertaan adalah selewat-lewatnya Sabtu, 20 Julai 2013. cepattttt! ;)) dan heyy jangan tak tauuu, aku pernah pilih rumah kak mira sebagai pemenang untuk dimakeover sebelum ni. 


tak percaya? korang boleh baca sini. :)) haaa nampak tak nampak tak, aku tak main-main kannn. ;)) sila siapkan entry korang cepat-cepat untuk kitorang makeover rumah korang pulak. oraiittt? ;)) good luck sayangggggnesss :D


105 comments:

  1. BEstnya... tapi sayang.. tak ada rumah sendiri lagi.. :) but nak join jugak boleh ? hehe

    ReplyDelete
  2. ala nadia nape tak open kat ngri lain jugak...nk join...kalo meng pun dpt stensils pun tgn kayu akak kompim xtau nk wat...huhuhu sadisnye....

    ReplyDelete
  3. Nadia, kalau akak nk beli stensil je mcm mana?

    ReplyDelete
  4. Nadia!!!yuyu dah jain giveaway yang sangat hebak ni..minat sangat dengan company ni..ni link dia k nadia..http://missnurulrahimah.blogspot.com/2013/06/wall-makeover-by-na-from-nadia-farahida_28.html

    ReplyDelete
  5. wah best nk join mau makeover bilik twin..huhu

    ReplyDelete
  6. https://www.facebook.com/leezajaleezah

    ReplyDelete

  7. Saya dah komen. Sila visit di
    https://www.facebook.com/leezajaleezah

    terima kasih...

    ReplyDelete
  8. http://qasehariff.blogspot.com/...rasa2 betul ke cara ni? eemmm masih baru dlm blog-memblog ni...

    ReplyDelete
  9. Bestnye la haii8.. tapi tak ada rumah sendiri lagi ni :)

    ReplyDelete
  10. sadis...sbb umah aku area kelantan...acanner nih nadia oi...

    ReplyDelete
  11. okay,nadia done!


    http://umisyafiqah.blogspot.com/2013/06/wall-makeover-by-na-contest.html

    ReplyDelete
  12. Ala.., teringin nye nak join. Tapi saya kat Penang.. =(

    ReplyDelete
  13. woowww menarik...bestnya kalo dapat make over rumah sendiri ni...nak try la kot2 ada rezeki..fokus2

    akak salute ngan nadia..walau dah pemes tapi tak menyombong..ada yang suam2 tu menyombong kemain lagi..cam akak kan baru lagi ngan dunia blogging ni..kadang bila singgah umah sesetengah orang tu tinggal komen sumer tapi takde kesan jejak pon umah kita..huhu sedihhhh

    ReplyDelete
  14. Waaaa bestnye..teruja nk try tp sy duk jauh nun di teganu.dh terbyg2 keindahan wall umahku dimakeover oleh na..huhuuu.cedeyyyy
    pssst..nadia org ganu gk kn..ktne ek?nt blk kg blehlaa kuar minum2.itu pn kalo sudi ngn sis yg belog suam2 kuku nih hahaaa

    ReplyDelete
  15. wahh..besnye..gudluck kpd yg join.

    ReplyDelete
  16. http://kongsirahsiahati.blogspot.com/2013/06/aku-perlukan-makeover-kita-mulakan.html

    ReplyDelete
  17. Salam, Nadia.

    Saya nak join.
    Harap2 ada rezeki dapat dinding cantik, Amin..

    Link entri : http://menggapaicintailahi.blogspot.com/2013/06/wall-makeover-by-na-saya.html

    TQ naaa, jangan lupa pilih saya tau, kekeke...

    ReplyDelete
  18. salam....nadia sy join yer..tq

    http://afarza-thestory.blogspot.com/2013/06/saya-sedang-mencari-3-buah-rumah-untuk.html

    ReplyDelete
  19. Ala acane nih iolls ade umh sewa je nih..

    ReplyDelete
  20. Eerrr...akak tak yah buat kan..?? Uhuukkss..dah pilih design dah..tp nk mntak pendapat nadia dulu yer...:)

    ReplyDelete
  21. Nadia. Harap diterima entri ni. Kalau tak diterima pun, akak pasrah aje. Cuba akak usaha tanpa putus asa. :)

    http://lizayati.blogspot.com/2013/06/nak-makeover-bilik-adam.html

    ReplyDelete
  22. ala eka dok penang la.ala :(

    ReplyDelete
  23. Nadia... bestnya!! Akak mau cuba... Harap-harap ada rezeki..

    ReplyDelete
  24. tahniah lah kepada aok dan suami..hehehe

    ReplyDelete
  25. oh..kali ni rasa cam rajin je nak masuk peraduan ni.. hihi.. oke..kalo sempat akak join eh.. mana lah tau..dpt wall make over sbb nak make over tersendiri tak terbuat lagi..

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum..
    yeayyy..dah buat dah...insyaallah..
    http://anisdienda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. rezeki nadia tu.tahniah yang :)

    ReplyDelete
  28. Oh my Allah... nasib baik tak terlepas lagi... nnti aku buat entry... mmg dr starr beli rumah ritu kejer dok mencari wall paper uyk rumah jer... tp tertangguh dek budget... ni peluang ni... InsyaAllah entry akan menyusul...

    ReplyDelete
  29. waaa.. syoknye.. kalau kak fifi nak join kene cari mase nak mengarang ni..

    ReplyDelete
  30. Wah bunyik macam best. Makeover free pulak tu!

    ReplyDelete
  31. salam nadia...akak dah wat entri...bismillahirahmanirahim....

    http://umminorliza.blogspot.com/search/label/harapan

    ReplyDelete
  32. alaaa. xnak buat kat area kelantan ke kak? he3

    ReplyDelete
  33. yaya..nanti akak pm di FB yer huhu..ada benda nak tanya? ekekeke...wall make over by na memang Osem!

    tahniah skali lagi yaya! ;)

    ReplyDelete
  34. Salam semua.
    Saya join ye. Please refer to the link.
    http://hidupkurumahkuterurus.blogspot.com/2013/07/wall-make-over-by-na.html

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum yaya, adoyaiii kalau dah ada rumah sndiri kan best. boleh join. hehehhee good luck semua orang :P

    ReplyDelete
  36. salam sis .. sy join !! hehehehe

    http://shima-chintaanugerah.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-from-nadia-farahida.html

    ReplyDelete
  37. Salam Nadia
    http://suann-shoppe.weebly.com/index.html

    ReplyDelete
  38. Betnyer.... beruntung siapa dok area sana ada peluang untuk di make over secara percuma

    Kalau nanti akak ada rumah sendiri, akak nak hire nadia as interior design boleh? hehee

    ReplyDelete
  39. tak blh nak join la coz duk umh sewa jea..hehe

    ReplyDelete
  40. WAH BESTNYER...18 JULAI MY BIRTHDY..HEHEHE...NADIA ADA WAT HIASAN UNTUK BILIK PENGANTIN TAK..EHHE

    ReplyDelete
  41. mmg xr nk tukar cat mak aku ni.. hohoho..

    ReplyDelete
  42. salam nadia...akak cuba nasib gak ye...hehe
    http://anakmamamanja.blogspot.com/2013/07/kalaulah-bertuah-wall-makeover-by-na.html

    ReplyDelete
  43. salam nadia.. akak join sekaki dua yer..harap ade rezeki ;p
    http://auntummawar.blogspot.com/2013/07/apa-yang-nak-di-makeover.html

    ReplyDelete
  44. http://abahahmad.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-yang-superb.html

    (jgn lupa pilih saya punya.. kah kah.. tq)




    ReplyDelete
  45. hi nadia...saya nak join :)))

    http://private-loft.blogspot.com/2013/07/saya-nak-menan-wall-make-over-by-nadia.html

    ReplyDelete
  46. salam,nadia...
    saya da buat blog...ngeeee...
    jemput baca ye...

    http://myweceritera.blogspot.com/2013/07/bukan-nak-kata-wall-makeover-by-na.html

    tqvm

    ReplyDelete
  47. nadia.. saya pon dah join.. jenguk-jenguk la mane tau terpikat.. hihi..
    thanks sebab buat contest cenggini.. next time boleh buat lagi.. hihi

    http://umizuhirah.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-with-nadia.html

    ReplyDelete
  48. Salam Nadia..
    Fuhh..finally akak joint jugak...=)

    Free-free datang menjenguk ye...?

    http://www.apabilaazambercerita.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-anda-mahu-saya-juga.html

    Doa-doa agar ada rezeki....Amin...

    ReplyDelete
  49. salam nadia..
    nak join jugak=)

    http://mamaqari.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-and-nadia.html

    ReplyDelete
  50. salam Nadia
    Akak join
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/07/saya-nak-menang-wall-make-over-by-nadia.html

    ReplyDelete
  51. Salam sis.np sy pny comment x publish...cuak ni

    myweceritera

    Happy viewing.tq

    ReplyDelete
  52. nadiaaaa...baca tau entry nih!!!! ;)


    http://ada-adasajaceritanya.blogspot.com/b/post-preview?token=Qy0N3j8BAAA.h5Cr2mo9yU0Nylq9FyJNmA.GsOsXPaaiK_07UXWWfSq0g&postId=6192308361419873312&type=POST

    ReplyDelete
  53. nadiaaaaaaa...baca tau entry saya nih...daaaaaaaa... ;)



    http://ada-adasajaceritanya.blogspot.com/2013/07/saya-nak-nadia-farahida-pilih-saya.html

    ReplyDelete
  54. nadia.............

    saya join

    http://sususegarrr.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na.html

    ReplyDelete
  55. Salam,

    Saya nak join juga.. ini link entri saya:

    http://aidiena.blogspot.com/2013/07/wall-make-over-by-na.html

    Terima kasih. ;)

    ReplyDelete
  56. Nadia... entry dah siap... harap penyertaan diterima... mohon baca di

    http://marqiscareno.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-from-nadia-farahida.html#comment-form

    ReplyDelete
  57. Ala rumah i tak siap lagi..kalau tak boleh join..huhuhu ;p
    btw salam ramadhan..done follow sini sekali.. ;p

    ReplyDelete
  58. Saya suka GA ni dan dah join...

    http://mahiraridzuan.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-from-nadia-farahida.html

    ReplyDelete


  59. kakak! saya join :D

    http://mairajourney.blogspot.com/2013/07/saya-nak-menang-wallpaper-yg-gojes-dari.html

    ReplyDelete
  60. done... :)

    http://nurul-izwa.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na.html

    ReplyDelete
  61. salam..dah joint jugak :D

    entry saya ~

    http://chintahati81.blogspot.com/2013/07/free-make-over-dinding-rumah-sempena.html

    ReplyDelete
  62. Assalamualaikum Nadia,

    Ni penyertaan akak yea..

    http://pnstoberi.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-exclusive-by.html

    ReplyDelete
  63. Hi Nadia!

    saya join contest ni..

    http://akubukanblog.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-with-nadia-farahida.html

    tq!

    ReplyDelete
  64. nadiaaa....ayu dah buat entry...pilih la ayu...huhuhuhu

    http://ayuamanshah.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-nasiapa-tak-nak.html

    ReplyDelete
  65. Assalamualaikum..

    Nadia, akak join ye..

    http://teratakiera.blogspot.com/2013/07/realisasikan-impianmu-bersama.html

    FB : ummiaffaf

    Terima kasih

    ReplyDelete
  66. Assalamualaikum..

    Nadia, akak join ye

    http://teratakiera.blogspot.com/2013/07/realisasikan-impianmu-bersama.html

    Terima kasih

    ReplyDelete
  67. nak join nak join nak join agagagaga

    http://mamaaleen.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-with-nadia-farahida.html

    ReplyDelete
  68. nak cuba nasib
    http://ryyhan.blogspot.com/2013/07/nadia-farahida-sedang-mencari-3-buah.html

    ReplyDelete
  69. nak cuba nasib

    http://ryyhan.blogspot.com/2013/07/nadia-farahida-sedang-mencari-3-buah.html

    ReplyDelete
  70. Salam dear..

    Kak mira cuba nasib lagi..

    *gulp

    http://www.emmira.com/2013/07/wall-makeover-by-na-nadiafarahidacom.html

    thanks :)

    ReplyDelete
  71. Assalamualaikum nadia. Entry for last day. Hopefully belum terlambat lagi. =)

    http://senseiabil.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-with-nadia-farahida.html

    ReplyDelete
  72. nak jugak join .. nak jugak rumah cantik ada wall deko raya ni...

    http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-with-nadiafarahida.html

    id fb akak Yana IbuAmir hihihihi... masya nama alam maya jer .. kalau cari kat fb memang xkan jumpelah ....

    ReplyDelete
  73. saya join ye

    http://24-7nay.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-nadia-farahida.html

    ReplyDelete
  74. Assalamualaikum Warahmatullah

    Hai nadia. Sy nak submit penyertaan nie. Hope mengikut terma & syarat2 yang ditetapkan.

    http://enciksuami.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-from-nadia-farahida.html

    Ini merupakan penyertaan pertama dari sy anjuran nadia. Sbb baru terjumpa blog nadia. hehehe. Semoga penyertaan "sulung" ini membawa tuah utk diri saya.

    Sekian, Terima Kasih.

    ReplyDelete
  75. Hi Nadia. First time nak cuba masuk contest kat sini. Harapnya ada rezeki.Terima kasih kerana baik hati dan pemurah untuk sponsor 3 buah rumah yang bakal bertuah.

    http://www.lizrohaizat.com/2013/07/wall-makeover-by-na.html

    ReplyDelete
  76. Ok ni entry saya..:)
    http://weddy1509.blogspot.com/2013/07/saya-nak-wwwnadiafarahidacom-memilih.html

    ReplyDelete
  77. saya nak try juga..

    http://malynnlife.blogspot.com/2013/07/nak-rumah-ada-konsep.html

    ReplyDelete
  78. Assalammualaikum.. saya dah join. Harap belum terlambat

    http://weddy1509.blogspot.com/2013/07/saya-nak-wwwnadiafarahidacom-memilih.html

    ReplyDelete
  79. http://dengarisaya.blogspot.com/2013/07/contestwall-makeover-by-namarilah-pilih.html

    nak cuba jugak... :)

    ReplyDelete
  80. nak cuba juga..

    http://jaajahat.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-with-nadiafarahida.html

    ReplyDelete
  81. saya dah buat.ni link saya

    http://munies.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na_18.html

    ReplyDelete
  82. http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1228566020748254775#editor/target=post;postID=3195395207280306977;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=0;src=postname


    Harap harap ada rezeki untuk si Kembar saya HarithHafiey. Insyallah

    ReplyDelete
  83. http://elynwan.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na-please-choose-me.html

    ReplyDelete
  84. Assalamualaikum...Cikgu join ni :)

    http://dilamin.blogspot.com/2013/07/join-join-joinwall-makeover-by-na.html

    ReplyDelete
  85. saya da join ^_^


    http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na.html

    ReplyDelete
  86. Salam.. Entry saya kat link dibawah dan dah like dah pages wallmakeover dan nadia :)

    http://nurinkhairi.blogspot.com/2013/7/wall-makeover-contest-tajaan-nacom-dan.html

    Harap2 entry saya bukan yg last huu

    ReplyDelete
  87. hope tak terlambat lagi :)

    http://secukuprasagaram.blogspot.com/2013/07/holaaa-nadia-sedang-mencari-buah-rumah.html

    ReplyDelete
  88. semoga penyertaan saya diterima

    http://www.ajumohit.com/blogging/contest-wall-makeover-by-na.html

    ReplyDelete
  89. dah tutup ker? baru mengarang entry sbb kat blog http://c33ram00n.blogspot.com/2013/07/mahukan-wall-makeover-secara-percuma.html akan tamat 20 Julai... :((

    ReplyDelete
  90. Salam Kenalan Nadia...
    Harap masih tak terlewat untuk saya join the first contest ni...huhu..
    http://alinn1209.blogspot.com/2013/07/mencuba-nasib-bersama-wall-makeover-by.html

    ReplyDelete
  91. ala, dah tutup...xsempat nak join ^^ heee

    ReplyDelete
  92. Dengan lafaz bismillah saya sent penyertaan saya ni secara laju-laju lepas baca entry dari blog kak ceera... harap2 kami bernasib baik lah! :') Amin. Jemput baca ya.. mekacih sebab buat contest macam ni.. =)

    Cuba nasib...

    http://eykameow.blogspot.com/2013/07/contest-wall-makeover-by-na.html

    ReplyDelete
  93. http://norhayatimusa.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na.html

    saya dah join! terima kasih memberi peluang kepada kami semua!

    ReplyDelete
  94. Bismillahirrahmanirrahim ^^ mamaniza join

    http://anereodacandid.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na.html

    ReplyDelete
  95. Assalam Nadia,

    Saya join :D

    http://gossip-fir.blogspot.com/2013/07/rumah-nak-berseri-dengan-wall-makeover.html

    thanks & selamat berpuasa!!

    ReplyDelete
  96. saya dah join!!! check it out. ^_^

    http://cujen.blogspot.com/2013/07/wall-makeover-by-na.html

    ReplyDelete
  97. As salam Na,

    Moga sempat lagi nak hantar khoje sekolah ni.. =)

    http://www.hafizmohd.com/bicara-santai/contest-wall-makeover-by-na/

    terima kasih & selamat berbuka.

    ReplyDelete
  98. Assalamulaikum
    Penyertaan daripada Sop seperti berikut:
    http://www.sop.name.my/2013/07/sop-hendak-wall-makeover-by-na-percuma.html

    Semoga diterima, amin

    ReplyDelete
  99. Wah bestnya... Sayangnya saya dh terlepas peluang ni.. Na, xnak buat ker makeover utk keseluruhan rumah yg baru? Sy sponsor sebiji rumah utk na buat test.. Alkisahnya br dpt kunci rumah tp xmampu dh nk support kos renovation yg mcm2.. Nilah skrg rumah mahai.. Dh dpt kunci xdpt nk buat apa dh...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...