November 08, 2012

perhatian kepada semua blogger :)

pengumuman untuk semua blogger yang berminat, yaaa. semuaaaa! tak kesah la kaw femes ke, tak femes ke, suam suam kuku macam aku ke, janji kaw suka berangan posingg macam aku nak berphotoshoot white studio bagai. kehkehkehh. :D

satu event photoshoot blogger akan di adakan seperti berikut:

Event: Photoshoot geng-geng blogger.
Tarikh: 24 November 2012, Sabtu

Masa: 12 tengahhari sehingga 5 petang.
Tempat: Dak Teropong Studio, Shah Alam.
Pakaian: sendirian berhad punya bajuuu. ;))
Makeup: Sponser by veryy young and talented MUA, Lili.
Bayaran: RM50 per head. 


kalau kaw rasa kaw suka berphotoshoot macam aku, spesis perasan nak jadi model tapi tak cukup syarat, kehkehkeh dak pe dak peee. fedulikkkkan ape orang nak cakap. meh kita geng. :) kita amek gambar suka suka sambil berkenalan dengan blogger-blogger lain ye. antara contoh gambar di studio,







santekkkk tak amek gambar studiooo? santekkkk kannn? kali ni punya photoshoot, dia lebih kepada sesi berphotoshoot dengan blogger-blogger lain. secara tak langsung, boleh berkenalan dan bertukar-tukar link blog kitewww. bila dah tukar-tukar link, mesti la nanti blogger-blogger yang kita jumpa ni akan bercerita dekat blog dorang kan. jadi secara tak langsung, dia femes, kaw pon femes. RM50 untuk photoshoot selama 5 jam, unlimited shoot, semua gambar kaw akan dapat in raw, siap ada MUA khas baik hati nak sponser makeup, aku berani jamin kaw takkan dapat dekat mana mana studio lain selain tawaran ni je. percayalah!

inilaaaa lili. kita punya make up artis. nanti dia akan makeupkan kita semua dengan begitu indahhh dan menawannnn sekali. ;))


aku tak larat nak upload semua, tapi ni dua keping gambar hasil tangan lili. cantik gileee. aku suka sangattt. 



kalau kaw berminat untuk sertai photoshoot ni dan berpesta bersama-sama para blogger yang lain, emailkan ke nadiafarahida@gmail.com. bab tak pandai posing ke, tak berapa cantik ke, tak berapa femes ke, kaw tolakkk tepi. kaw ingat aku cantik? kaw ingat aku pandai posing? kaw ingat aku femes? sumpah takkk. berangan je lebih. ;p kaw jangan risauuuuuu. aku pon kayu kayan. aku pon berjerawat batu batan. aku pon langsung orang tak kenal. berangannnn ok berangan. berangan tu perlu. kehkehkeh. ;D

sekian,

kaw pernah tengok beliau? beliau punya jerawat paling banyak, beliau punya kening paling tebal, beliau punya hidung paling besar. tapi tak nampak ketara sangattt kan? sebab tu beliau tak berapa risau sebab beliau tahuu, semua boleh edit. tapi tang hidung, kaw memang tak boleh menipu. T____T kuikuikui. dan mungkin kaw tak perasan muka beliau pernah keluar majalah suatu ketika dulu. beliau tak hebohkan punn sebab beliau segannnn wa cakap luuu. muka beliau menjadi pelikkk gile macam bapokkkk lepas makeup. ok ini menipuu. kuikuikui. jadi beliau berdiam diri. tapi kali ni, kaw boleh tengok tahap kebapokan muka beliau selepas dimakeup 100%, ekslusive hanya di blog beliau. sekian, kepada kawan-kawan aku terutama di facebook, tolonggggg. tolonggggg jangan bagitau aku kaw baca blog aku. aku tak sanggup, aku maluuuu. kaw baca diam diam dah. (x____X) nak nak pulak kalau kaw tengok gambar bapok kat atas ni. nampak sangat menipu. memangg takkkkk la muka aku selicin tu kannnn. ngehhhngehhngehhhh.



# blogger atau bukan blogger tapi rasa nak photoshoot jugak dengan pasangan korang ke, anak-anak korang ke, pada tarikh yang sama cuma waktu berbeza pon boleh. just email aku. nanti kita bincang. nadiafarahida@gmail.com. atau apa apa soalan je la kaw nak tanya aku tentang photoshoot ni, terus email aku ok. jangan kaw email aku tanya dah kawen belum dah. aku pokk karang. 

43 comments:

  1. alamak 24hb ni ade kenduri lah plak kt melaka...kalau tak boleh join...huuhuhu,,,takpelah mybe next time kot...takde rezeki nk jumpa nadia...huhu...

    semoga smuanya berjalan lancar ye dear...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nory, mintak2 abi nory tak dapat cuti nak pegi melaka tu tapi boleh cuti datang shah alam sebab dekat je. kuikuikui

      Delete
  2. kak, nak jugak... tapi tak tau tempat tu... nak pi nak pi. nak pi nak pi... pleaseeeeeeee~

    ReplyDelete
  3. warhh ! sronoknya .. nak jugakk sobb..sob.. peluang hanya datang skali jer kot .. tpi, tu ah, ade kt ganu ..mne lah bley smpai ke shah alam nuh .. T_T :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa ruginyaaa~
      kalau tak boleh amek gambar sama2 kann. ;)

      Delete
  4. Wooo menariknya...murah gilo...malangnya...eka balik kampung time tu.kecewa......

    ReplyDelete
    Replies
    1. frustnyaaaaaa ekaaa. tapi kalau tibe2 cancel balik kampung, bgtau nadia eh! :)

      Delete
  5. Replies
    1. alaaaaa, jangan la maluuu.
      nadia pon pemalu jugak tauuu. *matakeatastangankebahu*
      kalau kita sama2 malu, mesti kita senang bekerjasama. kikiki

      Delete
  6. Nadiaaaaaaa.... ida dengan berbesar hati jugak join. event nie...... ! Terharu nadia sudi invite ida! Ida email jap g.. =)

    ReplyDelete
  7. bestnye...
    tang mane bapoknye nadia..gedik sungguh..cantikla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringinnnnnnnn..tapi..tarikh itu :(
      btw..tq invite! :)

      Delete
  8. Hi dear! Alamak tarikh tak ngam! huhu takpe next time ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. oic, takpe takpe. insyaAllah lain kali k. :)

      Delete
  9. menarik sgt2 promo utk blogger ni.. tp sayang sgt2 sebab tarikh tu zana ada kenduri & family day kat kampung.. kalau x, memang nak join sgt2..

    kalau ada nnti, bgtau yer dear.. insyaAllah kalau ada masa terluang, zana akan join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. zanaaaa, kalau free bgtau nadia eh. :)

      Delete
  10. Wowwwwww ! Bestnye la kalau dapat pergi kan kak nadia ? That was Awesome :D Nak joinnn tapii jauh . Sape nak hantarkan ? Hmmm !

    ReplyDelete
  11. Wah! Bestnya.. Murah pun murah.. Tapi jauh la yunk.. Huhu.. Btw thanks for inviting.. Kalau dekat for sure MM join this event.. Huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye keee, tak pe laa.. lain kali eh. :)

      Delete
  12. suke3..event yg mmg sesuai dgn akak nie yg allergic ngan lense yang oiii..hahaha..tp xleh nak kompom date sbb xtau somi akak tuh free ke idok..sobbsss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau akak tibe2 free, akak gtau eh. ajak geng geng akak macam kak nana sekali! :) mesti meriahhhh kannn.

      Delete
  13. hihi... malu plak rasa.. xknl blogger sgt.. tp, izfa try k. izfa email.. :)

    ReplyDelete
  14. Nadia, Nana tersangatlah nak join photoshoot ni. Tapi memandangkan Nana dekat Johor tak dapatlah nak join. Kalau photoshoot tu buat outdoor kat Johor pun best gak. Confirm Nana join. HIHI.


    Alahaiiii... Ruginya..... T_T'

    ReplyDelete
  15. event ni menarik..tp akak x dapat join coz 24hb ramai sekupus kahwin..dah ada 3 jemputan la yang...

    ReplyDelete
  16. wahh....mcm besttt! teringin nak join tp sy jauh la nadia.tp plan ke kl tu mmg ada. tgkla,mana tau tetiba saya g kl time tu, leh berphotoshot bagai kan ;)

    ReplyDelete
  17. wowww...besnyee..tringin gak nak join nie..

    ReplyDelete
  18. salam yang..alamak, sis ado kenduri kendara pada hari kejadian.minat tapi camnola aih nak gi.wuwuwu~

    ReplyDelete
  19. ala..bestnyer photoshoot..teringin nak photoshoot 3 beranak...tapi dat time tak balik kl..klu tak leh join korang...tapi sesekali klu dtg Jb leh la wat photoshoot...suree maks ni join...serius best photoshoot awak neh ..plus ada Mekap retis...

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum.. sheila baru dapat jemputan daripada kawan -Nory.. taktahu boleh pergi ke tidak =.='

    ReplyDelete
  21. yeahh..jumpa esok..feeling2 diva lar esok..hehehe

    ReplyDelete
  22. bestnyer kalo dpt join..leh kenl ngn blogger yang lain..tapi sok xde member nak teman..dan xde transport..=(..

    ReplyDelete
  23. ruginya tak dpt join :( i baru baca this entry :(

    ReplyDelete
  24. alah dah telepas la pulak..bila nak buat lg.ta nak gi ni.ala dekat dgn ta ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...