August 10, 2013

www.nadiafarahida.com di Utusan Malaysia, 10.8.2013

wallahi T_T ikhlas dari hati. terima kasih untuk semuaaaaaa yang sudi baca blog www.nadiafarahida.com. (-_-') semoga selama aku bercerita, kaw boleh rasa disetiap jiwa. dengan harapan moga aku peroleh pahala walau sebarang dua. terima kasih korangggggggg ;) jangan jemu baca blog nadia yeeee. :)) meh beratur amek duit raya mehh. :p hewhewheww. 



32 comments:

  1. wOWW TU DIA SATU PAGE lgi!!! hehe congrats yang on the feature ya ;)

    ReplyDelete
  2. wah, artis betul akak ya. hehe banyak kali dah keluar media. :)

    ReplyDelete
  3. ala nadia apa ceritanya? tak nak paste or type dlm blog ke?

    ReplyDelete
  4. wahhh..masuk paper lg..thniah kak nadia!

    ReplyDelete
  5. Just read ur story from the newspaper. . Congrats dear..

    ReplyDelete
  6. banyak kali doh dik ya masuk media cetak ni..smoga terus maju dalam hidup yaya..blogging la seikhlas hati agar orang rasa apa yang cuba kita kongsikan :)

    umur 30 tahun layak tak dapat duit raya? nak beratur gak ni hahaha

    ReplyDelete
  7. NK DUIT RAYER... :( SEDEY XDPT APA2 PUN TUK RYA NI

    ReplyDelete
  8. salam. i nampak this article and i straight come here find ur blog!

    ReplyDelete
  9. Salam lebaran,
    Ampun dan maaf sepanjang perkenalan :)

    #DuitRaya !

    ReplyDelete
  10. again ! terbaiklah kak yaaaaaa....btw,salam lebaran dari onie ye :D

    ReplyDelete
  11. bertambah amai kenalan nadia dah masuk surat kabar, tahniah ... kdg2 yg kita tak pikir dan kita buat dgn niat ikhlas itulah sebenarnya yg membawa rezeki tanpa kita sedra.. tahniah yer....

    ReplyDelete
  12. Baru nk bratur ni..hehe nway slmat hari raya

    ReplyDelete
  13. Teman dah baca pun... tahniah... :d,
    Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin...

    ReplyDelete
  14. tahniah..
    kebanyakn geng blogger kereta putih tu dh masok paper..hikhik

    p/s: selamat ari raya yaya..;))

    ReplyDelete
  15. Tahniah budak Cantik! Selamat Hari raya Nadia.. Maaf zahir & Batin.. :)

    ReplyDelete
  16. amboi. artis tuh. selamat hari raya aidilfitri. maap zahir batin kak :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah dik...terharu tau bila adik dpt lg masuk media cetak...lg terharu sbb akak jadi kawan adik...yeyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  18. udoh bace...haha...siap simpan lagi keratan ni...x frame jer lgi..mihmih
    tahniah kakkk.. :)

    ReplyDelete
  19. ok, nk beratur jugak amik duit raya =)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum yaya, alhamdullilah. rezeki yaya. keep blogging yaya :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...