August 16, 2013

kerja kosong, anyone?


kadang kalau aku stresssss, semua jenis permainan aku sebat. :) aku jarangggg stress sebenarnya tapiiiii haaaaa siappp. kalau sekali aku stressss, konpem korang boleh tertukar ni nadia ke gorila. muahahaha :p korangggg, nak mintak tolong bolehhhhh? (-___-') kalauuuu laaaa ada sedara mara ke, sahabat jiran tetangga korang kee yang sedang mencari kerja, suruh dia roger aku boleh? i is sedang mencari pekerja. tak kesah umur berapa janji betul-betul nak cari kerja. bukan stok hari ni kerja esok sorryyy kakk tak dapat datang boyfriend saya masuk hospital. T___T tak kesah dah pernah ada pengalaman kerja ke belum janji bersungguh-sungguh nak kerja. kalau takde pengalaman xpe, boleh belajarrrr. :) untuk adik-adik lepasan SPM pon bolehhhhh apply takde masalah. 

so far aku takde syarat wajib melainkannnnn, dua benda korang perlu tahu sebelum korang call aku kottt la kan ada sape-sape berminat. aku memerlukan pekerja yang boleh bekerja di area Taman Seri Nanding, Hulu Langat dan bekerja di sebuah laundry. :) boleh agak kannnnnn kerja dekat laundry macam manaaaa. :) alaaa macam kerja suri rumah tangga jewwwwww. :p berminat? meh datang interview mehhh. tapi sila contact aku dulu di 019-7564019 untuk aku bagitau lokasi tepat kedai dekat mana yeee. haaa lagi satuuu, dah nama pon laundryyyy jewww ponnnn kennn. kaw demand gaji beriban riban kalah gaji ceo manager executive memang awal-awal laaaaa aku reject. :p mihmihmihhh. berminat? contact aku ehhhhh. :) thank you korangggg.

12 comments:

  1. nak hantar dobi free buleh?
    malas nok basuh baju weekend ni,haha

    ReplyDelete
  2. Kedai sendiri ker kedai orang?

    ReplyDelete
  3. nadia belia laundry kak nadia tu ke?

    ReplyDelete
  4. tolong decorate umah kitaaaa...^___^

    ReplyDelete
  5. laundry tu kedai dobi ke nadia??

    nak wish ni. selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  6. Baru nak apply, sekali tak boleh nak demand gaji la pula

    ReplyDelete
  7. baru nak mintak gaji 2k tadi.. hehehe... saya tgh cari kerja jugak nie. x de ke keje lain slain laundry tu ? hehe =p

    ReplyDelete
  8. tempat tue macam pinky momma punya laundry dulu je....

    ReplyDelete
  9. JURUWANG & PEKERJA AM diperlukan. Stesen Minyak Shell TPM Bukit Jalil (belakang ASTRO). Gaji 1300++ KWSP+SOCSO+Bonus khas. Uniform percuma. Kerja 8 jam sehari, cuti 6 hari sebulan. Hubungi 017-3991232.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...