August 27, 2013

Ephyra sangattttt berkesan :)

haaaa kalau korang ingat lagi, bulan lepas aku ada cite aku sedang consume satu produk kesihatan yang tengah innn sekarang iaitu Ephyra. :) heloooooo, aku pantanggg nampak orang cantik-cantik ni. harussss laa iolsss nak rasa jadi cantik jugak kennnn. mihmihmih ;) sebenarnyaaaaa, sekarang dah masuk kotak kedua dah ponnnnn tapi baru hegeh-hegeh nak cite. :p hewhewheww. 

to be honest, kulit aku very the sensitif. (-___-') setiap kali kalau kurang sesuai je dengan sebarang produk haaa sudahhhh, sekali pakai je dah terus teruk. segala mak nenek adik beradik jerawat mestiii beranak pinak. stressssss ok! T___T tapiii wallahiiiii, ikhlas dari hati, sepanjang aku hidup, Ephyra antara salah satu produk kesihatan dan kecantikan yang terbaik aku pernah guna. seriussss wa cakap luuu. dia sangatttttttt serasi dengan kulit aku. nak kata kaw pakai sebulan terus bertukar jelita macam rozita che wan keee erra fazira kee tuuuu tak la kannnn. :P masa dua minggu terawal aku consume ephyra, aku takde laaa beria cerita dekat syafiq tapi dia tau laa aku tengah consume ephyra dan lelakiiiiiii, macam biasa laaaaaa :P aku kenal sangattt dah laki aku. HAHAHA. dia bukan amek port sangat bab-bab segala produk kecantikan keee, produk makeup apetah lagiiii. kehkehkehh. tapiiiii, mustahil aku boleh lupa sebab tiba-tiba satu malam tu, selepas dua minggu aku minum ephyra, syafiq tibe-tibe tegur, muka sayang nampak lain laa. bersewiii sewiiii. tolong jangan muntah hijau korang baca ni tau tau. HAHAHA. heyyy syafiq niiii, pandaiii tauuu. ;p bodek bermaknaaa laaa tuewwww sebab malam-malam buta puji kemainnnnn lu ape hal sayanggg dah buang tebiat ke apeeeee kahkahkah. ;) aku segannn la weiii nak bagitau dialog laki bini tapi cukup korang tau, dia pon dapat hasil sekali. (x___x) kohkohkoh. 

bagusnya ephyra ni, dia bukan untuk mencantikkan muka je semata. dia kira macam supplement untuk keseluruhan. bagus kannn. sekali minum je terus dapat benefit semua tempat. kalau korang tanya aku, paaaaling ketara kesan dia dengan aku dah tentu-tentu dekat muka. kedua dekat tapak kaki. ketiga haaa sebelum terlupa, heyyy jangan tak tauuu. ephyra sangattt membantu aku dalam proses pencernaan. aku spesis 4 hari sekali sebenarnya. kadang makan minggu. tapi bila minum ephyra, boleh dikatakan hari-hari la. bagus betul! jadi senang cite, wa sekarang dah senang nak berak. muahahah ;) kesan keempat biar syafiq je tauuu tapi kalau korang nak rasa sila laa cubaaaaa hewhewheww ;p 

ni antara gambar-gambar testimoni pengguna ephyra dan jangan tak tauuuuu,  sila la cari yang mana satu gambar muka aku. HAHAHA. :)) aku segannnnn laaa nak tepek gambar seketul muka besar gedabak dekat sini tapi adaaaa, dekat bawah ni adaaaa. cari laaa :p


jangan tak tauuuuuu, memey suhaiza pon minum ephyra uolssss :) setahu aku, kebanyakan produk kecantikan dekat pasaran tak elok diminum oleh ibu sedang menyusukan baby tapiiiiiiiii, kan aku dah cakap. bagus ephyra ni. ibu menyusu still boleh consume ephyra dan the best part is, ephyra pon membantu menambahkan kuantiti susu. ni memey suhaiza yang cakap sebab dia kan masih dalam proses menyusukan babyyy. korang jangan mendedik tanya aku soalan bab susu-susu bagai ni sebab aku menyusu bapak bayi je dulu, bayinya belum keluar lagi. muahahahahaha ;)






memey ni asalnya pengguna ephyra jugakkkk. dia beli ephyra jadikan sebagai supplement harian dia dan selepas minum dua kotak , dia sangattttt la berpuas hati. dah alang-alang apa lagiii, HQ Oceanlife selaku pengeluar ephyra berbesar hati untuk bekerjasama dengan memey suhaiza untuk  menjayakan kempen ephyra untuk bulan ogos dan september. memey boleh dikatakan antara artis yang rajinnn melayan soalan-soalan peminat dekat instagram dia. meh follow memey mehhhh ;) dia selalu share pasal ephyra dekat instagram dia. kalau korang nak tengok kesan hebat EPHYRA ni selain dari tgk kat facebook Oceanlife2u dan Instagram official ephyra @ephyra2u, korang boleh tengok dekat instagram memey ye, @memeysuhaiza :)

spesis aku, kalau sesuatu benda atau barang tu sesuai habis dengan jiwa aku walaupun harga dia seratus lebih, aku sanggup bayarrrr janji aku tau, dah tentu tentu produk tu berkualiti dan serasi dengan kulit muka kita daripada kita berhabis konon nak beli yang lagi murah tapi belum tentu serasi tak dengan kulit muka aku. :) aku rasa ephyra ni memang serasi dengan semuaaaa orang sebab kalau korang tengok dekat facebook ephyra, berlambakkkk orang share testimoni pengalaman masing-masing. :)

haaa ephyra sekarang dah packaging baruuu. cantikkkkk :) dorang mengetengahkan packaging yang mesra alam. go green gituewwwwww :)


haaaaa jemput order semuaaaaa :) korang boleh order dari sini ye,






instagram- ephyra2u




Atau hubungi HQ dorang di 03-41417889 atau smskan ke 019 3999 238.

12 comments:

  1. bagus kalau amalakan secara konsistent mana2 produk yg serasi dgn kulit muka
    note : me jenis tak berapa rajin hehhe

    ReplyDelete
  2. tahniah nadia, akak macam dah tergoda jugak ni .. sebab baca kelebihan dia .. lg² tang rambut gugur dgn tapak kaki kasar tu ... kalau tang muka tu pun iyer jugak .. ada bekas² jerawatkan ... kalau pakej mahal berbaloi² nak jugak cuba .. mana tahu berkesan.

    ReplyDelete
  3. im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  4. mana muka nadia..nak tengok gak perubahaannya

    ReplyDelete
  5. macam menarik.. tapi akak ni jenis tak rajin makan2 supplement ni... cuma menarik tang rambut dan tapak kaki ittew..

    ReplyDelete
  6. hari tu kan..akak jumpa memey ni..mmg cantik meletopss..tinggi giler..tp bila salam..tangan dia agak tua sikit..hhahaha..boleh jer gitewww..Norman hakim mmg hensem kebabommmm!!

    ReplyDelete
  7. hihih mau tengok jugak...tepek ah sekeping muke Nadia.. =)

    ReplyDelete
  8. Ramai blogger popular dok promote ephyra.

    ReplyDelete
  9. Sy lia authorized dealer dr ocean life for ephyra. Harga rendah dari market. Boleh hubungi sy melalui whatsapp/viber/wechat 0109828056-lia


    ReplyDelete
  10. Salam sis...nak tanya...produk ni sesuai x untuk pregnant woman? Teringin gak nak amik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...