July 29, 2013

Sana sini Kolagen EPHYRA :)

to be honest, aku bukan spesis asal malam nak tido wajib pakai masker, asal celik mata sental berjenisss produk dekat muka takkkkk, tu bukan aku. :p heyyy aku ni spesis pemalassnyaaa lahaiii nak telek-telek muka segala tapiiii menipu sangattt kalau aku cakap aku taknak nampak cantik. (-___-') aku rasa, sepanjang aku hidup, belum pernah aku jumpa mana-mana produk yang mampu memudahkan hidup ye laaa dah dasar pemalas kann tapi nak jugakk rasa jadi cantik pleaseee. :p sampaiii la aku baca ramaiii gile review pasal produk Epyhra keluaran syarikat Oceanlife ni.



heyyy tak boleh jadi niii. aku jarangggg terpengaruh dengan mana-mana produk kecantikan tapiii lepas aku baca semuaa pengalaman orang lain sepanjang menggunakan produk ni aku rasa macam eh ehh macam senang jeee. kena try ni. takde sebarang pantang larang pulak goodddd. :) kan setengah produk kemainnn banyak pantang larang. haaa yang Ephyra ni kerja kaw senang je. tuang satu paket sehari dalam gelas kemudian tuang je air. kacau hingga larut dan siappppp. haaa senang kann. dalam banyak-banyak part, aku paaaaling suka part boleh bancuh dengan air sejuk dari peti ais yeayyyyyyy sebab aku kurenggg sikit minum air tak sejuk. ;))


sebenarnya aku minum Ephyra sebab Ephyra mampu membantu merawat dan menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dari luaran dan dalaman. jadi bila kita minum, dia bertindak balas secara keseluruhan. semua part dia akan tolong cantikkan. aku sangattt berminat untuk try ephyra sebab heyy muka aku macam tongkang pecah okehhhh. T____T jerawat berdozen boleh beli borong. mihmihmih. tapi aku baruuu start minum beberapa hari. nak gebang lebih kang orang tak percaya. korang tunggu aku share pengalaman selepas habis minum kesemua 30 sachets ehhhh ;) 






Ephyra ni sebenarnya dihasilkan daripada gabungan kolagen mantap rumusan terunggul dari alam semulajadi di seluruh dunia antaranya L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, AcerollaCeri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato. 


selalunya supplement-supplement ni tak berapa nak sedap. pahit la, payau la, hanyir la tapiiiii seriussss, ephyra sedap gileeee. nak cakap rasa macam air oren twisster pon ada, macam chewing gum pon ada, macam ubat gigi kanak-kanak pon ada. yang pasti sedapppp okkk. gerentiii tekak korang boleh terima sebab aku rasa, tekak aku paaaling teruk kalau makanan atau minuman tu pahit macam sayurrr :p semua jenis sayur tekak aku memang tak boleh telan. :)



nak share pengalaman sepenuhnya tu macam awal lagi tapiiii sejujurnya so far selepas beberapa hari aku minum Ephyra, badan aku lambat letih tapii tak seketara perbezaan dekat tapak kaki. tapak kaki aku selalu keringgg dan keras. jenis aku pantangggg nampak benda-benda keras ni kohkohkoh. ;)) tak tak, maksud aku tapak kaki. ;p aku sukaaa tarik bagi tanggal yang keras tapi esok konpemmm tapak kaki burukkk menggerutu huwaaa T__T tapiii, dua tiga hari ni dah xleh nak tarik-tarik kulit keras sebab dah xde yang kerasnya. semuaaa dah lembutt haaa baguskannn. ;) boleh la lepas ni aku gesel-gesel syafiq guna tapak kaki jeewwww HAHAHAHA. ;) kalau tak sebelum ni heyyy tak berani nak bagi syafiq sentuh kang dia kata ni tapak kaki ke kulit cempedak wa sentap pat hari pat malam. kuikuikui. ;p


haaaaaa paaaling penting, sebelum korang tanya atau menceramahi tanpa usul periksa, baik aku cakap siap-siap hewhewhew ;) part keselamatan dan tahap keterjaminan produk Ephyra ni korang jangan risauuuuuu. dia ada sijil KKM dan disahkan halal oleh jakim. :) sooo korang boleh la tryy tanpa was-was. :)



korang boleh order dari sini ye, 



instagram- ephyra2u

Atau hubungi HQ dorang di 03-41417889 atau smskan ke 019 3999 238.

haaa, untuk pembelian Ephyra, sekarang tengah ada promosi sempena Hari Raya. sebelum ni satu kotak ada 30 sachets RM228, sekarang RM197 jeee :)


dan juga ada promosi khas semuaaa untuk pembaca blog nadiafarahida.com wiiiii. :) korang boleh dapat dua kotak Ephyra pada harga RM380 sahaja dan percuma handbag organizer. ;) boleh la kongsi dengan kawan-kawan sekotak sorang kennnn. ;) untuk promosi khas ni korang boleh emailkan ke info@oceanlife2u.com dengan tajuk blog nadiafarahida. jom sama-sama berusaha jadi cantikkkkk ;) nanti lepas sebulan guna korang jangan lupa update aku sekali tauuuu ;))


ohh sebelum terlupa, korang boleh tengok video keistimewaan ephyra dekat sini yeee.


16 comments:

  1. ramai blogger duk updte psl ni..

    tgk warna pun nmpk sedap teln tuu..

    ReplyDelete
  2. barang baik ... harga pon terbaikkk ... heheh tapi kalau memuaskan hati harga mahal mana pon tak kisah

    ReplyDelete
  3. Hahahahha lawak lah dik nadia...gesel2 kaki kulit cempedak ye...hehehhe itulah semua dok review pasal produk nih...perghhhh mmg hot eh...tp poket x hot nih...hjg bulan hehehhe.. adik...nanti letak muka sebelum dan selepas guna produk nih tau...nk tgk perbezaan...sure cantik dihari raya weeeeeee

    ReplyDelete
  4. akak gune supplement el marino blanc...sedappp..rase buah delima plus red orange

    ReplyDelete
  5. hey hey, mcm mne thu fya ngah crik kolajen ni ? HEHE.

    ReplyDelete
  6. Wah...dah ramai blogger buat review pasal produk ni...... mcm senang dan terbukti berkesan......

    ReplyDelete
  7. Salam,

    being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

    FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. okay, mcm promot kannnnnnnnn..hehehe..cntikla kulit ko dik raya nii..hihi

    ReplyDelete
  10. Sy lia authorized dealer dr ocean life for ephyra.

    Harga rendah dari market.

    Boleh hubungi sy melalui

    whatsapp/viber/wechat 0109828056-lia

    email marliana85.mmt@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Salam. Kak Ummu ni saja nak kongsi kelebihan Ephyra dgn korang. Rasanya sedap sangat. Kulit cantik, halus dan gebu, rambut dah tak gugur, tumit kaki yg suka pecah2 tu dah sembuh. Angin dalam badan pun dah kurang dan macam2 kelebihan. Kalau nak sihat dan cantik, minumlah Ephyra.

    ReplyDelete
  12. bisakah di kirim ke Indonesia...berapa harga dalam rupiah..saya ingin coba beli..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...