July 19, 2013

Azam Raya bersama Watsons

48hours sponsored post
Entry baru scroll bawahhhhh :)

Pada 4 Julai 2013 lepas, aku dapat jemputan dari pihak Nuffnang untuk join satu sidang media pelancaran kempen Azam Raya bersama Watsons dekat Al- Amar Lebanese Cuisine, Pavilion. orang tua-tua cakap rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicarii. harussslaa aku pegiii. kuikuikui. thank you Nuffnangg. ;) nanti ajak lagiii yee. ;D


oleh disebabkan pavilion adalah dekat tengah-tengah bandar kl yang maha sibuk, gigihh awal gile dah gerak dari rumah sebab takut jemm kennn. sekali, aku dengan onie paling awal sampai. mihmihmih ;)


dan heyyy jangan tak tauu, Faizal Tahir adalah duta rasmi Watsons untuk projek Azam Raya bersama Watsons niii. aku nak kata peminat fanatik gilee tu tak tapi aku admire kelantangan dan keyakinan dia berkata-kata. no wonder Watsons pilih dia sebagai duta. :) 


haaa tengokkk, ni semuaaaa media-media yang hadir. meriahh gilee. wartawan tv ada, wartawan surat khabar ada, bloggers ada, semuaa ada laa. 


majlis bermula dengan ucapan pembukaan dari emcee Danny Hoh, palingg kanan. kemudian diikuti dengan ucapan perasmian dari Director of Marketing & Business Dev Jessica Ng paling kiri. dan part paaaaling aku tak sabar, dah tentu-tentu nak dengar Faizal Tahir bercakap liveee depan mata kannnn anonyonyooo :p 



kempen Azam Raya bersama Watsons ni akan bermula pada 18hb Julai dan aku mewajibkan diri untuk menjoin sebab hadiah dia best gileee kottt. (x___x) kalau kita terpilih, Faizal Tahir akan datang beraya ke rumah kita sambil menghiburkan para tetamu kita dan part paaaaaling best, Watsons akan menaja sepenuhnya catering semasa open house dekat rumah kita tuuuu. heyyyy dah jimattt banyakkk, duit catering boleh simpan pegi bercutiii wiwiwiwi. ;)) 

dan cara dia senangggg je nak joinn, just LIKE facebook Watsons dan submit azam raya korang untuk tahun ni tak kisah la apa jenis azam sekalipun janji tu adalah azam korang. :) contohnya, azam aku nak kurus tapi tak kurus-kurus muehehe, azam aku tolongglaa tahun ni akan ada orang bagi aku duit raya berkepuk-kepuk. kehkehkeh. haa tu contohlaaa. azam korang apa? nanti submit dekat facebook Watsons ehh. mana tauu terpilih, jangan lupa ajak aku pegi open house rumah korang sekali. :) mihmihmih. selain tu, Faizal Tahir akan memilih beberapa azam yang telah disubmit untuk beliau compose kan jadi sebuah lagu dan lagu tu akan berkemundang pada hari raya pertama di radio dan televisyen. cuba bayangkan azam korang terpilih? fuyoo. jap aku nak bayang macam mana Faizal nak compose lagu kalau azam aku nak kurus terpilihhhh. konpem sumbang lirik dia kalau guna azam aku. HAHAHAHA.

antara blogger-blogger yang hadir, paling kanan asyik izas, kak diya pinkky momma, sabrina, shafiqah hashim, onie dan alaaa dua paling kiri lupaaa nama sorryyyyy T___T kumbang dekat bawah sorang-sorang broframestone.


kak dayah paling kiri, alyza, onie dengan kak diya lagii :p, dengan kak iera isteri bro.  



Faizal Tahir dah depan mata mustahilll taknak amek gambar bersama kennnnn ;) tapi ni sekepingggg je sempat sebab heyy ramainyaa wartawan tv interview dia. wartawan melodi lagi laaa, off topik terus. kuikuikui. jangan lupa submit azam korang dekat facebook Watsons yeee. ;))




This sponsored post 'Azam Raya bersama Watsons' brought to you by nadiafarahida.com. :))

21 comments:

  1. wahhh kalo menang jimat banyak ni nadia..opkos besar2an open house nanti..hahaha..

    ReplyDelete
  2. wow.. gempaq tu... bertuah dapat undangan.. :) ada retis lagi tu..

    ReplyDelete
  3. Raya pun ade azam gak ehhh... aku punyer azam raya adalah nak beraya dlm rumah yg ade wallpaper baru.. muahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. bijak bijakkk..muahahahhha

      Delete
  4. EHEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,LENKALI KITA DATANG AWAL LAGI TAUUUUUUUUU,BHAHAHA

    ReplyDelete
  5. Waaa artis feveret!
    syok nye slalu dpt sponsored post ni huhu

    ReplyDelete
  6. meja sebelah meja abg pejal lagi hahaha..kerlazzz tapi tak dapat amik gbr abg pejal sorang sorang huhu..apakah?

    ReplyDelete
  7. wahhh...nak try join la :)

    eh nadia..awak error typing '4 Julai 2014'
    kite baru 2013 kan???kikiki

    ReplyDelete
  8. wah syok la dpt jumpe faizal tahir...huhuhu..

    ReplyDelete
  9. salam nadia, bestnya dapat jumpa faizal tahir..

    ReplyDelete
  10. It was nice jumpa kak nadia lagi sekali :)

    ReplyDelete
  11. jom same2 anta azam raya jom...sape menang, kita serbu open house umah dia...hehehe...

    http://www.alyzafisol.com/

    ReplyDelete
  12. antara event yg seronok kan..sbb blogger2 semua sporting dan tak sombong..;)

    ReplyDelete
  13. oh em ji..how lucky r u nadia, watson is my fav spot to shopping n faizal tahir one of my fav artist..he is totally ohsem!

    ReplyDelete
  14. event yg manis dimana saya berkenalan dengan yaya yang manis...... :D

    ReplyDelete
  15. Kenapa faisal tahir kurus sgt yer? Nampak lain.dlm iklan kat tv.

    ReplyDelete
  16. Nad! besh nyer!! .. Thenx for de info nad! >·< nk cube gak .. Nad, best of luck k Laling! !

    ReplyDelete
  17. Smart FT dengan rambut pendek mcm ni..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...