July 11, 2013

Menu baru dari Kenny Rogers Roasters sepanjang Ramadhan :)


menguji keimanan betulll kalau kena buat review makanan time puasa-puasa ni. T__T HAHA. sambil taip entry sambil terbayang keenakan dia sedapnyaaaa. :)) sempena bulan ramadhan ni, Kenny Rogers Roasters telah memperkenalkan satu menu baru iaitu BBQ Go Spicy yang amagaddd sedapnyaaa


kaw boleh bayang tak betapa sedapnyaaa makan nasi tomato dengan 1/4 ayam panggang yang disaluti sos BBQ pedas? nak kata pedas tu takde la pedas sangatt sebab puasa kannn perut kosong mana boleh makan pedas-pedas tapi kespicyan set BBQ Go Spicy ni very ngam-ngam dengan keadaan perut kosong. 

harga untuk 1 set BBQ Go Spicy ni adalah RM19.50 dan setiap hidangan korang akan dapat aromatic tomato rice, Kenny Rogers Roasters famous rotisserie-roasted 1/4 chicken dressed with bbq spicy sauce, 1 creamy pandan muffin yang sedap gilee, dan 1 side dish yang kita boleh pilih sendiri. macam dalam gambar dekat atas ni side dish dia sayur. tapi kalau korang spesis macam aku tak makan sayur :p, korang boleh tukar side dish lain. boleh pilih, dorang ada Coleslaw, Macaroni & Cheese, Golden Corn & Carrot, BBQ Baked Bean, Garden Pasta Salad, Mashed Potato & Gravy, Fresh Fruit Salad, Potato Salad, Crisp Garden Salad, dan Aromatic Rice. haaa kan hidangan utama dia memang dah bagi Aromatic Tomato Rice tapii kalau agak-agak tak cukup nasi, korang boleh amek yang side dish tu aromatic rice. ni kalau stok perut besar macam aku lapar je manjangggg. HAHA ;))

 

haaa nampak takk muka teruja dapat makan muffin pandan banyak-banyak. hikhik :P ohh lagi satu, nanti korang try minum air baru ni tau. nama dia Minty Passion Mocktail. sekali sluppppp je terus segar bijik mata wa cakap luuu. sedappppp. :) harga dia segelas RM7.90. nanti korang tryyy ehh. 

dan macam biasaaaa, perempuan dan cameraa. :P sebelum makan amek gambar, semasa makan amek gambar, selepas makan apetah lagi. kehkehkeh. ;)) time food review ni hari tu nory pon dapat sekali. yeayyy ada geng boleh pegi sama-sama.


biasanya, kalau bini dapat jemputan makan-makan, mustahilll bini tak hangkuttt suami sekali sebab, balik rumah tak perlu masak dahhhh. muehehe. dasarrrr pemalasssss sangattt kann. :p gigihh balik office terus laju-laju datang Kenny Rogers dekat Time Square tapi syafiq is ok jewww sebab dia ada gengggg, hai zull :p


ni antara blogger-blogger lain yang hadir. dari kiri kak ruby, abang hazman fadzil, azwan anuar, nadia letak video yang smart dekat sini ehh halal tauu, maza, kak nunu dengan suami dia abg jamar, nadia pinjam gambar ni jugak halal ehhh :), aku laki bini, nory dengan zul, kid dan yana yassin. 

terima kasih Encik Zulkifli sebab sudi ajak nadia untuk kali keduaa dengan Kenny Rogers. lepas ni jangan serik untuk kali ketiga, keempat dan seterusnyaaa. kehkehkeh. ;)

dan terima kasih untuk shifa sekaliiii. ;) voucher free banyak lebihhh jangan lupa nadiaaaa. mihmihmih ;p



nahhh video superb dari azwan anuar,

 

haaaa kan aku dah cakap BBQ Go Spicy ni sedapppp. :) sila terjah Kenny Rogers Roasters berhampiran andaa.

 



23 comments:

  1. wow!! sedapnyaaaa.... ena memang suka kenny!

    ReplyDelete
  2. Excellent. Looks delicious. Must try.

    ReplyDelete
  3. Yeayyy... jangan lupa tapau KRR nanti yea... sedaapp!!

    ReplyDelete
  4. seronoklah diaorg dpt mkn ajer kejenya..hehe

    ReplyDelete
  5. KR ni dah lama tak terjah, bertahun..hehee:)
    Ada bocer pn xsmpat nak redeem :)

    ReplyDelete
  6. dah lame xlepak KR ney..smpai ade menu baru hoh. mesti coba ni. jom nadia belanja. hikhik :p

    ReplyDelete
  7. yer sila jgn lupa akak skali miahahaha...amboi makan sedap haruslah hangkut laki kan..tak kan bini jer nak makan sedap..kesian kat tok laki :P

    ReplyDelete
  8. hohohohoho pepagi dah nampak makanan ........

    ReplyDelete
  9. haha..sgt fokus hokey kak nadia & kak nory makan...adoiiyaii..menggugat keimanan sgtt..hehehehe..

    ReplyDelete
  10. BESTNYER DIE DPT VOUCHER LAGI TU..

    ReplyDelete
  11. terima kasih share video..he.. :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum yaya, untunglah dapat makan free weh. nanti belanja sheila makan kenny rogers ek. ehehehhe ;p

    ReplyDelete
  13. rindu nye nak makan muffin .. ^_^

    ReplyDelete
  14. fifi baru makan kenny.. tapi makan quarter meal je..

    ReplyDelete
  15. wah, rezeki nadia..alhamdullilah..best tu :)

    ReplyDelete
  16. sedapnye la....akak last mkn KR mse bujg dulu

    ReplyDelete
  17. time kasih kat ida jugak yang menunggu di meja sebelahh.. wakakkaa

    ReplyDelete
  18. sumer sedapp...lagi sedap kalo diorg panggil skali lg..hahah

    ReplyDelete
  19. syoknya awk nadia asyik join event.. hehehe.. event mkn2 gini memang best.. nk g try la.. hahaha

    ReplyDelete
  20. Terima kasih ye datang makan-makan kat rumah kiteorang hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...