November 23, 2010

mcm mane nk pilih pemenang?

kawan2 semua, saya dah decide. dari kesemua


orang yg join giveaway eiffel tower saya, saya akan group2kan dulu utk pilih pemenang. mcm mane saya groupkan? korang perasan x, dlm senarai penuh nama peserta tu, saya susun 10 orang 10 orang? 

contoh mcm ni. 
group 1: nombor 1 hingga nombor 10.
group 2: nombor 11 hingga nombor 20.
group 3: nombor 21 hingga 30.
dan seterusnyaaaaa....

faham x? maknanya, dari kesemua 328 orang yg da join giveaway ni, saya akan bahagikan kepada 32 group. 
10 orang utk satu group. disebabkan terlalu susah utk saya pilih blogger bertuah, jadi saya rasa ini cara terbaik. jnji semua adalah adil.

dari 32 kumpulan itu, saya akan pilih 1 orang utk setiap kumpulan. maknanya, saya akan ada
32 orang blogger.

dari 32 orang blogger tu, saya akan decide plak sama ada nk bg semua skali 32 orang tu hadiah ataupun dari 32 orang tu saya akan bahagikan lagi. =)
bt masa ni, saya just boleh cakap mcm ni dlu. apa pendapat korang? setuju?

8 comments:

  1. mana-mana yang terbaik laa kak!

    kami ikut ajer! kalau itu memudahkan keje akak! ok je!

    ReplyDelete
  2. setujuuuu!!

    fuh fuh tiup sikit mintak2 weeda btuah...lalala~

    ReplyDelete
  3. setuju kak. walaupun nama sy last skali. sob sob.
    hahaha

    ReplyDelete
  4. setuju.!!
    moga blog sy bersinar2 hehehhe
    amin!!

    ReplyDelete
  5. setuju!!!mane yg menyenangkan akk..lg best klu bg je sume2 hadiah..hikhikhik

    ReplyDelete
  6. puhhhh biau le akak yg menang ekekekee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...