November 29, 2010

2 blogger baru yang bertuah itu adalah.......

dlm sesebuah majlis, mesti ada pemula dan penutup. baru balance. jadi, dengan ini, 2 blogger baru yg bertuah itu adalah....

blogger pertama yg join giveaway ni.


dan,
yg terakhir di senarai penuh peserta eiffel tower adalah...

http://nadiamohaniz.blogspot.com


kepada miza dan nadia, sila email nadia di nadiafarahida@gmail.com dgn kadar segera ye.
peluang terbuka smpai pkol 8 mlm ni je k. klu x, terpaksa pass kat blogger lain plak. hee~
kejam btol kan. selalu main ugut2. hihi. :D

eh, korang msti dah lupa kan. sebenarnya, ada lagi 1 hadiah special utk seorang blogger terpilih sahaja. hadiah special ni akan diberikan kepada entry paling kreatif tntg giveaway eiffel tower ari tu. jadi, nanti nadia announce ye. suprisee!! tnggu hadiah farah pos smpai kat tgn nadia, baru nadia announce dan bt special entry utk 1 1 nye blogger paling kreatif tu okeh! =)

10 comments:

  1. Tahniah kpd pemenang bertuah awal & akhir..hehee..:)

    ReplyDelete
  2. tahniah~ rezeki tuuu..jgn lambat2, nnt tak dapat! hehehee....

    ReplyDelete
  3. woohooo... sket lagi no saya tu! TAHNIAH PADA YANG LUCKY~

    ReplyDelete
  4. whoa! thanks sis. teruja betul. love you lah. hehehe

    ReplyDelete
  5. sis, miza dah emailkan. teruja ni.
    hehehe *poyo je

    ReplyDelete
  6. salam nadia.....
    sori la no....smlm kt tenet ada masaalah ckit la....tu yg x leh nk inform pa2 tu....pa pun tahniah pada pemenang terbaru...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...