November 27, 2010

Nuffnang buruk siku


aku baru perasan benda alah ni da naik 5 bintang. huu~ tp, klu korang perasan, sejak kebelakangan ni, iklan nuffnang selalu tdur je kn? klu kat blog aku ni, tang skyscraper dan leaderboard mmg jarang sngt2 dah la bgn berjoget2. tinggal large rectangle je la pon yg rajin tunjuk diri.

korang ada terima email dari nuff x semalam? aku ingtkn aku sorang je yg dorang tersilap bagi duit lebih rupa2nya ramai lagi. dah la tersilap bg duit sekali ganda. ikutkan hati aku, aku nk terus cash out kan tp bile pk, aku baru cash out kan awal bulan 11 baru ni. cheque pon blom dapat lagi. still pending lagi. kang xpasal2 bile aku cash out lagi trus xdapat dua2. rugi. aku biarkn je dulu. sekali, aiseh.. dorang tersilap bg duit rupanya. sedih btol. huu~
second cheque ni aku rasa aku nk g amek kat office nuffnang je la. sng. main pos2 ni mcm ssh je.. 

email dari nuff. buruk siku btol. =(
picture kredit to miza yusof.
aku malas nk copy dari email. miza punya lagi cantik ada bunga2. hee~ =)


6 comments:

  1. isk awat nuffnang duk wat loklaq lagu 2..hehehe

    ReplyDelete
  2. weols pun dpt email yg sama tapi wat dek jek sbb income pun ciput jek mihahahaha

    tapi weols perasan kalo waktu kemuncak or weekdays (siang) mmg iklan tu menyendiri tapi bila weols on9 dalam kul 12pagi onwards haaa iklan tu senang2 jek berjoget2 dia hahahaha

    ReplyDelete
  3. nuffnang duk buat gimik skrang..semua org kena..hehe..

    ReplyDelete
  4. eh, baru perasan ni. hehe.
    nuffnang memang buruk siku. sedihhhh:'(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...