November 18, 2010

advertorial

korang nak?



cantik2 kan? ok now meh dgr aku bercerita. =) biasa harga pasaran 1 set ni berapa? oh! xde nye puluh2 ringgit. ni semua pinggan mangkuk brand baik punya. konpem2 mahal. bile mahal, msti korang pikir pat ploh kali kan nk beli walaupun mmg hati meronta2 je nak beli. aku pon sama. =) tp kali ni harga runtuh bergolek2 punya. jauh lebih murah dari harga pasaran. 

dan yg paling penting korang kena tau, semua org adalah mmpu beli. sbb apa, sbb kt bt sistem kutu. bkn sistem berangkai MLM. =) klu da sistem kutu, mmg sah2 semua mampu. kan? kan? =)

contohnya harga 1 set ni adalah RM280. tp, korang xnak bayar cash RM280 ni. jadi, setiap bulan korang bayar je la RM28 selama 10 bln berturut2. murah gilos da ni.. =)

utk tau lebih lanjut dari segi harga, brand, corak, korang adalah di alu2kan utk ke sini.  

sila ye kawan2 semua. =) dan bsnes ni adalah di manage oleh biras saya sndri kak jijie. korang jgn risau. mmg boleh dipercayai. klu agak2 dier tipu korang, meh bgtau aku. kt kasi bom sama dier. heee~

aku xbeli ke? haloo.. of course la aku beli.. i beli 2 set dome ni lagi tau! =)


aku siap beli 2 sbb aku plan nk bt open house time raya haji ni nnti. plan nk jemput korang semua. tp, xsure lagi jd x. nnti aku bgtau korang balik k.. eh korang, jgn lupa tau jalan2 kat blog kak jijie ni, meh aku kasi link lagi skali.

dan ini
mushonline

terima kasih kawan2 yg baik! =)

6 comments:

  1. aaa....eeee...Oouucchhhh....wahhhh tq nadia....tqvmmm....malu lahh...larikksss

    MUSH ngOmel, ngumpat & mengata

    ReplyDelete
  2. jmpt open house nnt bg peta skali. huhuhu

    ReplyDelete
  3. si ambil award anda disini

    http://enna-banana.blogspot.com/2010/11/award-from-mie-irqas-and-fya.html :P

    ReplyDelete
  4. cantik!!!

    dah kena tag ngan deqlis
    jom tgk
    http://ellismelia.blogspot.com/2010/11/tagged-from-shahrul-my-minutes-survey.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...