November 24, 2010

help me please..


boleh kawan2 tlg saya? kan smlm saya ada bgtau, utk kesemua peserta giveaway eiffel tower, saya akan groupkan kepada 10 orang utk satu group. 
boleh korang bg cadangan x mcm mane nak pilih 1 blogger sahaja dari 10 orang tu?

mcm mane ye saya nk pilih sorang?
samaada nk just random pick atau korang ada pape idea? 
sy dah ade 1 idea cuma just nk dgr pendapat korang dlu sblom kt btol2 announce sape blogger2 bertuah tu. mcm mane ye kawan2? ideas please....

6 comments:

  1. first memang nak cakap random pick,list down kan 10 orang tu..sape yang dapat vote paling tinggi,dialah yang menang..

    ReplyDelete
  2. akak buat undi lah. tapi cam leceh skit sbb akak kena write down their numbers and put them in group. pastu just pick one by random lah. ok tak?
    buat undi guna kertas tau. haha ;D

    (eh, cam idea akak ke? xD)

    ReplyDelete
  3. tulis atas ketas pastu potong2 pastu lipat2 pastu suh afiq cabut undi...hee~

    ReplyDelete
  4. ads rasa..paling senang..pick rancom jek la kot..pasal ramaikan??? nanti yg top 10 tuh baru laa buat lain skit...tp yg lain skit tuh..lom ada idea gak ni..hehhehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...