November 22, 2010

graf lucah.


bgn pagi buta td bersiap nk g kerja, saya check hp saya ade email. email siapa lagi klu bkn adik saya yg mmg mnjadi sumber penyumbang terbesar saya mndapat idea utk blog ni. =)
bile tgk gambar ni di pagi hari, terus tersenyum. sbb apa. sbb anak siapa la ni yg terlebih kreatif ni. nmpk sngt cikgu mengajar kat depan dier mngajar kat belakang. mungkin pelajar itu tgh menghilangkan stress xpon mmg hobi dier melukis di luar imaginasi. heeee~

terlebih berbakat kan?tinggi btol imaginasi dier ni. mungkin agak merbahaya sebenarnya. :D

6 comments:

  1. ni kalau cikgu nampak ni... kompem dapat FULL marks!

    ReplyDelete
  2. maybe dia ada bakat nak jadi fashion designer nih,, xpon ada bakat nak rosak akidah...:P

    ReplyDelete
  3. bdak yg lukis ni blh jdi geng dedin !
    best woo,
    melukis tyme lec mengajar kat depan
    mmg best..
    lgi best bila tgh asyik melukis
    lec soh jawab solan
    mmg stuck lah tyme tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...