November 27, 2010

redah aku dan kau punya oleh ben ashaari!

td bw kat blog abg ben dan tgk ada segmen baru lagi. lepas segmen saya suka blog awak, dier terus bt segmen redah aku dan kau punya oleh ben ashaari.  


aku pon apa lagi. terus la join kan. lagipon bknnye ssh pon. tp jap, korang tau aku tgh bt apa time aku taip entry ni? sblh tgn pgg batang penyapu, sebelah tgn duk menaip. huhuhu
serius aku xtipu. stop jap dari menyapu smata2 nk bt entry ni. lagipon entry2 aku hari ni semua main taip terus publish. bkn auto publish. =) 


ok dah. meh aku gtau. antara beribu2 entry2 abg ben, 5 entry yg aku paling suka baca smpai mninggalkan kesan dihati adalah,

* siapa semangat aku??
* rahsia kejayaan blog..
* unstoppable blogger pilihan malam ni.
suka entry ni sbb abg ben ckp, lepas bc review di blog aku, keinginan nk tgk cite ni makin meluap2. xsangka plak aku abg ben pon bc blog aku. huuu~ =)
* follow u?
* bayar deposit rumah baru dengan duit blog?
entry yg aku mmg dan paling admire gile ah! siap boleh beli rumah guna duit belog. mmg xpelik klu masing2 jadikan ben sbgai blogger idola mereka dan aku slh sorang.

dan, 5 entry yg aku rasa mungkin aku boleh berkongsi dgn korang adalah,

* tutorial iklan nuffnang lepas entry.
sbb majoriti income nuffnang aku dtg dr iklan lepas entry.


* couple itu berdua, bukan bertiga.
entry yg paling bermakna bg aku sbb aku tulis seikhlas hati dan meninggalkan kesan yg sngt mendalam pada beberapa org blogger. ada stgh dorang siap tnggl comment, dan email aku secara personal tntg entry ni. dan yg lebih aku terharu, ada beberapa antara dorang, siap ceritakan balik di blog dorang. aku pon xsangka. terima kasih kawan2.


* gambar 18sx, utk 18 tahun dan keatas sahaja. 
* cara luah cinta paling hebat tiptop fullstop.
* kenapa income nuffnang saya sikit?






done! =)

8 comments:

  1. nak cuba jugalah segmen ni. tapi asyik ada kekangan masa. huhu

    ReplyDelete
  2. ahakss..pgg penyapu...

    erm sy punterasa menguit ati mcm nk join...hahahh

    p.s : kalo sudi , vote utk sy dlm BPM ? ;) trimekasih!

    ReplyDelete
  3. meredah mengembara cari ilmu..

    entry gambar 18sx, utk 18 tahun dan keatas sahaja. memang terbaik lah...hahaha..

    betul ke gambar pokok tu?

    ReplyDelete
  4. Bestkan segmen abang ben..gua g xsempat nak join..
    JOM BACE ENTRY BARU
    "1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...