November 12, 2010

sport itu menawan..


Smart kan Proton Inspira? sebijik mcm lancer tp ni versi mesia punya. aku adalah seorg yg sngt admire dgn kereta2 yg nampak sport, smart, and elegen mcm lancer, evo, dan X6. eh jap, korang pernah tgk X6? pergghhhhh...... mmg kalah semua kereta idaman aku. nak beli pon xmampu. mmpu dlm mmpi je la kan. =)


korang tau berapa harga BMW X6 ni? oh mak ai! pakcik aku cakap, ibarat boleh beli 5 buah triton! korang tau x harga trition berapa? lebih kurang dlm RM 100,000 la. almaknanya, harga BMW X6 ini adalah RM100,000 X 5. berapakah??! =)


eh, ok sorry. kembali kpd inspira td =), harga paling murah adalah RM91,999. 
model 2.0L CVT MIVEC. cung da kan?tp aku xbeli la kot..sbb aku plan nak beli kereta yg bnyk seat terus. sbb ape? sbb utk long term punya, aku xtau bape org anak aku nnti. so, better beli yg bnyk seat terus. almaklum la, nnti anak2 i ramai tau! =) kang senang klu terus skali harung je. hee~

2 comments:

  1. nak kete tu...
    sape nak belanja dni?
    heeeeeee

    ReplyDelete
  2. Inspira kalo 1.8 murah skit kan? TApi murah pun tak berapa murah laa kan...kalau tak silap dalam 80k++ gak..huhuhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...