November 29, 2010

knp aku bebelog?

utk pengetahuan korang, sblom aku mnceburkan diri dlm bidang bebelog ni, aku adalah seorang pemerhati tegar. wlaupon time tu aku xde blog, aku akan habiskan masa berjam2 utk singgah blogwalking di mana2 blog je.
setiap kali aku singgah kat mane2 blog, msti terdetik kat hati aku..

'bestnye jadi dier ni.'
'bnyk gile income dari blog.'
'femes gile dier dlm blog.'
'ramai btol follower dier.'

aku akui kdg2 aku cemburu. bila cemburu tu la akan jd kt lebih bersemangat. cemburu kearah kebaikan. jd, bile aku dah btol2 bersedia nk masuk dlm dunia belog ni, aku set dlm kepala aku, aku bebelog utk apa. tujuan utama adalah utk suka2, tambah kawan ramai2 dan oleh disebabkan family aku jauh, ni adalah salah satu medium mama papa and adik2 aku tau perkembangan aku.
dan, dari hnya suka2 tu akan bt kt bertambah suka klu kt bt benda yg kt suka smbil dapat income tnpa kt sedar. =)

dan yg paling penting, aku suka hdup dlm dunia belog ni. mcm mane korang kenal aku dlm belog, mcm ni la nadia farahida di luar. sy adalah sngt mesra orgnye. huuuu~ gelikan? hihi :D

ok dah, nk lipat baju. jap lagi sambung. hehe~

moral of the story, hidup didunia adalah sngt seronok! 
kena rajin menulis dan jgn cepat putus asa!

4 comments:

  1. meaw pon suka belog.....
    sekarang duk cuti,so....
    ta kua umah sbb nk berbelog ;)

    ReplyDelete
  2. yeah saya sokong sgt2..mmg best dunia blog..saya amat mncintainye..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...