November 19, 2010

korang perasan x?


korang perasan x footer website nuffnang dah  bertukar wajah? ceria gile kot. rasa mcm kt masuk website butik online yg ala2 gegerl gitu. =)


korang..tolong2..penyakit M aku dah dtg balik da. =(

9 comments:

  1. aah semlm lg zanna dh tgk...mmg ceria n cantik..huhu~~

    ReplyDelete
  2. hahaha betul2..yg dress biru kan,terasa nak tau je baju tu jual kat mana..lawa okey..

    ReplyDelete
  3. perasan2!
    tapi kalau dari segi pandangan laki acam ea??sesuai tak..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Nuffnang telah selamat di'gegerl'kan..hehehe..Salam Kenal..

    ReplyDelete
  5. itu la website baru yg sedang di promote oleh nuffnang itu....shopping mall onine..semua cute stuff tu ada jual kat kedai tu...

    Klik ---->> JIPABAN

    ala yg tadi i suruh u tengOk tu la...dh tengOk belom...

    agak2 berbaloi tak kita bukak kedai kat situ..international site ni, semua pembeli dari malaysia, indonesia, brunei & singapore....cepat tengok...


    ha yang ni, MUSH New Entri--->>>
    ngOmel, ngumpat & mengata: Cute - Shapped Eggs

    ReplyDelete
  6. tu la..jipaban pnah call erin tny nk ke x join die nye community...time tu dorg baru nk bukak.jd lum yakin lg..tgk la nnt2 mayb...insya allah..erin join ke ek?hehe

    doakan!

    err..nadia...sy telah tag anda utk join my contest rasenye.sudahkah anda membuatnye?

    hehe.jgn risau.masih ada masa.esok jam 1159pm i t
    http://eringilegambar.blogspot.com/2010/11/mari-ganti-purse-erin-contest.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...