November 27, 2010

Saya suka blog awak la!


aku nk join segmen 'saya suka blog awak la!" utk ni kali ni sbb sng dan xyh fenin2 kefala. =) antara blog yg mmg aku wajib bkk hari2 adalah,





* ni bkn nk bodek ke apa tau abg ben tp ni fakta. xtau la bape kali shari nadia masuk blog abg ben sbb xterkira dah. asal tgk tajuk mcm best je terus bc. apa yg nadia paling kagum dgn blog ni adalah pemilik blog ni adalah sngt2 rajin mengupdate blog. boleh dikatakan 30 minit skali ada je cite dier nk update. xtkejor eden. dan, ben ashaari adalah sngt amat xkedekut ilmu. dier langsung xpernah bangga diri dgn sapa dier skrg. dan pemikiran dier adalah sngt kreatif. orang puteh ckp out of box! =)



*suka baca blog cikgu ni sbb bnyk citer2 terkini dunia semasa dan belajar mcm mana dier naikkan blog dier guna teknik tarik SEO. dan, nadia bnyk belajar tentang nuffnang dari blog dier jgk.



*ni mmg nadia xtipu. sblom nadia ada blog lagi nadia da bkk blog dier. sbb apa, semua tutorial tentang blog ada dlm blog ceera. dan, bile nadia bt blog je, kira mcm blog ceera ni kamus n kitab utk blog nadia la.



*xpernah pon jumpa dni di dunia nyata ni. kenal through blog je. tp bak kata org tua2, org berbudi kt berbahasa. dni rajin gila tngglkan komen kat blog nadia. dan nadia tau dni mmg selalu mng top commenter kat blog lain jgk. ni antara bnde yg nadia paling kagum dgn dier. oleh sbb kebaikan dan kerajinan dier, nadia tetap akan bkk blog dier setiap hari wlaupn tpksa guna hendpong je. serius xtipu.



*blog kak jiji ni pon mmg hari2 nadia bkk sbb boleh dikatakan, dier keluarga terdekat dgn nadia yg ada blog. wlupun same2 duk kat kl tp ktorg xselalu jumpa. jd nk tau pekembangan through blog je la. kata zaman dah canggih. =)

dan last skali, saya tau mengenai segmen ni dari blog ben ashaari sendiri..


ala.. 5 je ke boleh letak? =( bnyk lagi tau yg best2! korang semua pon best jgk!
dan kepada beberapa org blogger yg dah join segmen ni sblom ni dan bgtau dorang suka blog nadia, terima kasih bnyk2 ye. serius terharu. nnti nadia bt entry khas berterima kasih utk kalian ye. =)

7 comments:

  1. thanks nadia..
    hehe..segan lak eden.. :D

    ReplyDelete
  2. salam ziarah dari blog BA..
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  3. :') terharu dear! thanks sangat2. hugs!!!!

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan.cik ila dh follow blog ni.. :)

    ReplyDelete
  5. wah..
    besh2!
    tahniah kpd bloggers di atas!

    ReplyDelete
  6. sangat sangat berterima kaseh....best ke blog i...huuuh....x sempat nak jOin BA dah tutup segmen ni...xdak rezeki, tapi xpe saya tetap nak cakap kat awak jugak...

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA....!!!!

    ReplyDelete
  7. tq sbb suka masuk blog kita
    sayang banyak2lah..

    hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...