November 17, 2010

musim kissing mengkissing ke ni?!

korang da tgk video paling laris kat facebook sejak 2-3 menjak ni? sama2 naik kot dgn kes nabil tapi ni lagi up punya stail. siap ada video. 

hayati percakapan mereka. terang lagi bersuluh, sungguh cetek pemikiran mereka. xpasal2 jln jem! ye la. ni malaysia beb. bkn new york kan. bile jadi mcm ni, soklan pertama akan kluar dari mulut adalah, anak sapa ni? dan soklan seterusnya adalah, dier xmalu ke klu mak ayah dier tgk video ni? dier xmalu ke org sekeliling duk pndg je. klu sangap pon, agak2 la kan. 


anak laki sape ni?


syg, u xmalu ke? ish! i tlg malu ni.. serius..


ok da, bnyk sngt da gambar. gambar plak semua xsenonoh sesaje. video dier klik sini. hayati. renungkan. bt pengajaran dan amek iktibar.

5 comments:

  1. ish3..
    dasyatnye org2 skang..
    dah x tau mlu la tu..~

    ReplyDelete
  2. cisss cisss...
    kalo dni lalu lalang kat situ terus report polis tak pun menjerit cakap weeeeeeeeiiii maksiat! maksiat!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...