February 10, 2011

perut nafsu besar.

selamat pagi kawan-kawan! ;))
hari ni, meh aku bagi contoh salah satu healthy breakfast okeh. 


*kunun la nak breakfast ala-ala mat salleh dan healthy-healthy laaa.. memang tak la kan! ;) dasar perut anak melayu sejati. of course la pagi-pagi kena sental mende alah ni dulu, 


sorry perut.. mak xboleh nak kempiskan awak dah sayang sebab napsu mak besar nakkk! ;)

February 09, 2011

berani ko buat seks di masjid!

dasar binatang! 


berani ko melakukan seks di kawasan masjid yang penuh suci lagi murni. cis!
lagi gambar2 bukti aktiviti tidak bermoral ini.

dari pandangan belakang,

dari pandangan hadapan,
xleh bla betol binatang ni. aku dah gi amek dekat dah picture dorang ni. boleh lagi dorang buat derkkkk je..
mau aku tanya, 'sedap ye bangggggg?' ;)

ha, ko degil dengan buat muka dengan penuh bernafsu sangat ye. aku xboleh tengok free2  show ni. mau aku ganggu kebahagian rumah tangga mereka. ;) terus aku amek gambar yang ni. nah! amek ko! ;))


hahhaahaa! ;)) 
lepas je aku amek gambar dengan jarak dekat begini, tanpa sebarang zoom, korang bayangkan macam mana kucing-kucing ni berbunyi. terus dorang macam nak terkam aku. mau menjerit tercicit aku lari.. huuuuu~

serik menipu cirit-birit!


seperti posisi di dalam gambar di atas, meh aku ceritakan kisah sebenar tapi terpaksa gunakan nama samaran di atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan! ;)

si A, bukan nama sebenar berusaha gigih untuk mendapatkan MC untuk diberikan kepada cikgunya kerana si A tidak ke sekolah kerana bangun lambat. jadi, si A pergi la ke klinikk.....


doctor: boleh saya tau awak sakit apa?
si A: saya cirit birit doctor.
doctor: ada demam-demam and muntah-muntah?
si A: muntah-muntah xde doctor tapi rasa macam nak demam. 
doctor: baik, sila bangun dan tanggalkan seluar encik. saya nak periksa bontot encik.
si A: baik doctor. (dlm keadaan was2, betol ke ape aku nak bukak seluar tunjuk bontot aku!)



tibe-tibe, staff doctor tu masuk ke bilik rawatan tersebut dan staff itu adalah perempuan. 


si A: doctor! xtak la saya check-check bontot ni. check perut dah la.
doctor: ok.


siap check, si A terus kluar dari bilik rawatan dengan muka merah padam dan xdapat menceritakan kisah ini selama hampir 15 minit sebab baru je nak start cite, gelak.. nak cite, gelak..

si A: bengong punya doctor. ape kejadahnya siap nak lubang bontot bagai. 
klu hitam, tu berak xbasuh la ye? klu merah berak xbenti2? aku bagi kentut dari bontot baru tau!!


kesimpulannya, 
biarla ni kali pertama dan terakhir jadikan cirit-birit sebagai alasan nak MC! ;)))
harap maklong! 


**cerita ini adalah benar sebenar-benarnya. tiada sebarang rekaan. nak aku tunjuk resit klinik? mehh.. huuuu~

dasar x sayang anak!


dasar amma appak tak sayang anak betul! cer tukar, ape kata appak duk dalam troli, annakk tolak apak sambil letak barang macam ni, boleh?


siapa2 nak aku click heartbeat, meh bagitau! ;)

good morning everyone! ;))
dah lame gile aku tak buat entry pagi-pagi yang btol2 fresh dari ladang brain aku ni. huu~
selamat pagi sekali lagi kawan2.. 

dan hari ni aku akan cuba blogwalking sebanyak mungkin. korang dah breakfast? aku minum milooooo je..
dan, pada siapa2 yang ade heartbeat nak aku klik2 tu, meh bagitau ye.. 
i click for you and you click for me, boleh darling? thank you!! ;))

February 07, 2011

duit free!

macam best je income heartbeat ni...singgah satu blog cerita pasal heartbeat, singgah blog lagi satu pon cite pasal heartbeat. memasing rancak je cerita pasal heartbeat kan. 
ye la, mane tak nye. sape xnak duit free kann... ;)
bukan susah sampai kuar peluh bagai kann... 
lagipon, sampai bile nak bergantung sepenuhnya pada nuffnang kann.. ada masa nuffnang mewah, ade masa nuffnang sesaaaakkkkk! ;)

jadi, moh la kita sama2 join heartbeat plakkk... pada siapa2 yang sudi klik nadia punya heartbeat, terima kasih beribu lemon ye! dan, jangan lupa inform nadia once korang klik k.. akan ku balas dengan 'klik'an cinta kembali. heeeee~ ;)



xpon, klik la gambar yang tgh menari2 ini! ;)
terimas masssssss.... ;)

February 05, 2011

tips bertukar dari blogspot ke [dot] com.

ada setengah blogger cakap, bila bertukar dari blogspot ke domain sendiri, income nuffnang macam slow sikit nak masyuk. sebelum-sebelum ni pon aku pikir macam tu jugak tapi... gua tak tahan beb! ;) domain nama sendiri ni asyik memanggil-memanggil je dalam mimpi. 

jadi, haruslah buat kajian bagai untuk membuktikan betul ke bila berpindah dari blogspot ke 
ber dot com sendiri ni akan mengalami kesukaran untuk mendapat income nuffnang. 

berdasarkan apa yang aku baca dari beberapa sumber, sebenarnya, income nuffnang xde beza langsung tang nak guna blogspot ke, ber dot com sendiri ke dan segala mak nenek domain lagi. semua same je.

cuma, bila kita berpindah ke domain ber dot com ni, bukan setakat tukar domain je! kita kena tukar semua sekali setting yang berkaitan dengan nuffnang. edit balik blog manager dalam nuffnang tu, pastu copy pastu segala jadah codding nuffnang tu balik dan save macam biasa.
xde la susah sangat pon klu korang tau step tu macam mana. ;)

agak2, ada x yang macam nak tukar blog ke ber dot com sendiri tapi xbape nak reti, meh aku ajar. ceh! poyo je kan! konon pandai je.. padahal terabur! heee~ ;)

dan yang paling penting, 


telah menjadiiiii...........................................
*
*
*
*
*
*
*
*

taraaaaaaa! ;))
*sambil kelip-kelip mata dan senyum kambing. heeee~ ;)

akhirnya, konpem xmimpi dah lepas ni. =)
oh ye, tang income nuffnang tadi, if betul la kononnya ade beza lepas bertukar ke domain sendiri ni, nanti aku share okeh!

February 01, 2011

murah gile!

RM 65
RM 55
RM 45
RM 30 only!


teringin makan di restaurant mewah macam gambar di atas?
of course la kannnn.... dan dapat layanan first class lagi youuu! ;))

meh nak close up gambar sikit nak kasi korang terliur.. huuuu~





dengan hanya RM30 sahaja, korang akan dapat:

Full Set Menu 

Ice Lemongrass Ginger T + Cincau Campur + Papaya Salad + Kampung Fried Rice!

dan yang paling penting, service first class punye! ;)

more details, meh klik sini okeh!  yummmm yummmmm! ;))

January 30, 2011

lagi gambar nora danish yg cun!

setiap hari aku baca paper, setiap hari jugak la ada gambar baru dorang. dan setiap hari jugak la fasha sandha akan merana. memang pandai betul akhbar-akhbar ni kan.. 
logik tak kalau aku cakap, kebarangkalian dorang rujuk balik adalah sangat tinggi?

oh fasha, tolong jangan saman saya. saya kata kebarangkalian jeeeee.... belom rujuk betol-betol lagi, ;)

January 29, 2011

di kampung!


hai kawan-kawan. me dah di kampung! ;) jauuuuhhhhh ko0t! 8 jam kematu dalam kete. bangun tidur bangun tidur. nasib baek hero ku gagah perkasa ibarat minum super power bawak kete sorang-sorang. =)

kampung me di jerteh. ade sape-sape orang jerteh? meh bagitau, kita berdating sekejap. huuuu~ korang dah balik kampung belom ni? kan cuti raya cina lameeee....meh la balik! ;) 
ok dah, nak tidur. selamat malam kawan-kawan yang segak bergaya.

January 27, 2011

photoshooooot!

photoshoooooooot yang x berapa nak megah macam blogger-blogger dan photographer yang lain.  huuuuu~




sayang, saya akui awak adalah sangat hensem di mata saya! ;)
*sila geliiii skrg. ;)~


dtg dah sengal dierrrr..... =)



dan, ini lah photographer x berbayar saya! ;) ada sapa2 terasa nak buat sesi photografi jgk? meh bagitau i yee.. kita deal murah-murah jee.. ;)

January 26, 2011

kerja di bidang airline adalah sangat mencabar!

i love my job sooooo much! ;)
* geli dengan diri sendiri sebab kadang-kadang terpaksa menipu buat-buat love pulakkk. huuuuu~

kadang-kadang suka, kadang-kadang x suka. xsuka bila ada flight cancel sebab ko akan tau betapa susahnya nak handle semua ni. meh dengar aku bercerita situasi yang aku xberapa nak gemar.

* situasi bila ada flight cancel.
sumpah sangat menguji kesabaran. ko akan handle call yang memerlukan kekuatan fizikal dan mental sebab memasing akan call tanya kenapa flight cancel. semua marah-marah, maki-maki. semua nak fly time-time tu jugak. memasing akan cakap ada hal penting. xboleh cancel.

memangggggg..... klu aku jadi passanger yang naik flight tu pon aku akan marah tapiiiii.....
mane ko nak? xterbang dan dijamin selamat atau terbang dan meletup atas awan? setiap airline xkan sesuka hati cancel flight tu tanpa sebarang sebab... dan, bila kitorang cancel flight tu, bukan kitorang main cancel sesuka hati jee.. mesti la akan provide option. either move you for free to next available flight or fully refund. of course la ramai yang minta suh refund balik kannnn... ;)


* situasi yang aku gemar tang kerja ni pulak adalah, 
hari-hari aku boleh tau tang bile tiket flight murah, kadang-kadang siap ada zero fare, konpem la aku awal-awal rembat dulu kan! ;)

dan, kerja dengan sesebuah company airline, kita bukan kena tau perkembangan airline kita je. kita kena tau semua airline yang ada sebagai pesaing2 kita.
contohnya, airline yang aku kerja ni adalah airline untuk international berpangkalan di Austalia, jadi... competitor-competitornya segala mak nenek airline yang aku x pernah tau and xpernah dengar pon. =)

Tiger Airways

Jetstar Airways


Virgin Blue


which airline aku kerja??



;)))) meh aku book untuk korang. tapi tolong book je laaaaa.... ;)

January 25, 2011

tempat bahaya!


Kapak Kereta.

1. maksud pertama,
tempat untuk parking kereta.

2. maksud kedua,
sesiapa sahaja yang letak kereta kat sini, semua kereta akan di kapak-kapakkan. ;)
tempat untuk mengkapak kereta. 


* bunyi macam burung kepak-kepak dahhh.. ;)

fasha sanda putus cinta lagii...


lagi.. lagi.. dan lagi...
xabis-abis kan kes couple clash couple clash fasha sanda ni. aku rasa dari time aku sekolah dulu lagi la kot. baru je nak reda, meletup balikkk..
aku cuba untuk tak nak kutuk tapi terkutuk jugak dalam hati. ;)

aku pelik jugak sebenarnya sebab nak kata xde pakej, dah cukup lengkap. cantek tu memang xleh lawan la. tapi biasa la.. manusia memang xleh lari dari buat silap..

ok dah, xnak mengutuk dah. ;) 
ingatkan pada diri sendiri and korang semua jugak,
'what goes around comes around'


peace no war! huuuuu~








January 24, 2011

kes follow following lagi.


mula-mula beblogging dulu, aku selalu fikir. blogger yang paling ramai follower la blogger paling hebat. 
tapi memang pon sebenarnya. ;) siapa tak bangga kembang kempis kan kalu ramai yang follow kita.
cuma, bila lama-lama aku hidup dalam dunia blog ni, ramai follower pon kadang-kadang memeningkan kefala jugak. sebab bukan semua pikir macam kita fikir. rambut je sama hitam tapi hati lain-lain.

contoh,
dalam satu keluarga ayam, ada ibu ayam dan 4 ekor anak ayam. dalam 4 ekor anak ayam tu, bukan ke empat-empat ekor tu sama perangai. memang semua warna kuning. tapi, ada yang boleh berlari laju, ada yang bejalan slow-slow je, ada yang pandai cari makan sendiri tapi ada yang nak kena suuaaaap je.
applied kan khidupan anak-anak ayam ni dalam dunia blog kita. sama jeeee.... ;)


kenapa tibe-tibe aku buat entry follow memfollow ni?
aku terfikir lepas aku baca entry dini. meh klik sini.


**ok dah, abis keje dah. jom balikkk! ;)

silap budak atau silap zaman terlalu canggih?

selamat pagi semua! mulai hari ni, dah tak de dah entry auto publish bagai sebab me dah boleh beronline di office, yey! ;) jadi, topik pertama kita untuk pagi ni adalah, 
meh tengok picture ni dulu okeh!


huuuuu~ 
how to spell DUCK kids? F.U.C.K teacher! ;)
kelakar betoll... selalu sangat duk dengar remaja zaman sekarang duk sebut benda alah ni, terus nak eja duck pon tersasul-sasul.

sama macam me baca kat facebook semalam, 

when asked a kid,
W.T.F is stand for what?

the kid answer,
Welcome To Facebook. ;)

January 23, 2011

confirm terjadi pada korang jugak! =)

Bila boss tiada di pejabat : 
Bila boss panggil : 
Bila kena hadiri mesyuarat : 
Bila waktu rehat
Bila dapat projek baru dari boss : 
Bila tengah cari idea untuk projek baru :
Bila projek yang boss bagi susah nak buat
Bila otak jam...
Bila 'client' banyak songeh dan berlagak pandai
Bila 'client' tukar fikiran saat akhir
Bila boss suruh kerja lebih masa (OT)
Boss suruh datang pejabat waktu cuti ada projek 'urgent'
Bila dah terbuat silap pada projek yang boss bagi :

Bila dapat gaji : HAPPENING!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...