January 24, 2011

kes follow following lagi.


mula-mula beblogging dulu, aku selalu fikir. blogger yang paling ramai follower la blogger paling hebat. 
tapi memang pon sebenarnya. ;) siapa tak bangga kembang kempis kan kalu ramai yang follow kita.
cuma, bila lama-lama aku hidup dalam dunia blog ni, ramai follower pon kadang-kadang memeningkan kefala jugak. sebab bukan semua pikir macam kita fikir. rambut je sama hitam tapi hati lain-lain.

contoh,
dalam satu keluarga ayam, ada ibu ayam dan 4 ekor anak ayam. dalam 4 ekor anak ayam tu, bukan ke empat-empat ekor tu sama perangai. memang semua warna kuning. tapi, ada yang boleh berlari laju, ada yang bejalan slow-slow je, ada yang pandai cari makan sendiri tapi ada yang nak kena suuaaaap je.
applied kan khidupan anak-anak ayam ni dalam dunia blog kita. sama jeeee.... ;)


kenapa tibe-tibe aku buat entry follow memfollow ni?
aku terfikir lepas aku baca entry dini. meh klik sini.


**ok dah, abis keje dah. jom balikkk! ;)

1 comment:

  1. Yeap. Betul tu. Rambut pun skrg tak sama hitam. hati lagi lah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...