January 08, 2011

gambar percubaaannnnn..

hai! ;)
gambar pertama guna kamera besar gabak. tp xberapa nk cun. gambar xberapa cun atau aku yg memang xcun? huuuuu~ *nasib baik sedar diri.. =)


dan gambar kedua time kitorang kat panggung wayang. tengah tunguu nak tengok cite season of the witch.
cite dier boleh tahan laaa... bedebau2 jugak la jntung aku ni. nak cite lebih2 kang xbest plak nnti.. tapi cite ni lebih macam nak hapuskan sihir tapi part yang xberapa nak gemar bile majoriti cerita ni berkaitan and berlatar belakang salib dan tentang agama dorang..


nnti korang g tengokk la yeee.. klu nak aku gambarkan tahap mana kelazatan dan kenikmatan cerita ni, lebih kurang 3.5 star star kott...

5 comments:

  1. tgk gak citer tu. penat berdebar kan?

    ReplyDelete
  2. no 1: jeles sebab tak dapat tengok wayang

    no 2: jeles sebab dni tadi dslr. huuu



    jeles.. :D nak g curik jap lagi awwwwwwww

    ReplyDelete
  3. jemput join segmen. mudah je.

    http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

    ReplyDelete
  4. singgah cni..sila jwb tag yek..;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...