January 20, 2011

kl & selangor je ke cuti? laaa...

selamat hari thaipusam! tapi lebih kepada yang menyambutnya sahaja la tapi bagi yang tak menyambut, selamat bercuti semua! heeeee~ ;)


bila thaipusam, konpem-konpem jalan jem. dan aku boleh bayangkan macam mane sibuknya jalan kat area batu caves. thaipusam dengan deepavali, thaipusam lagi meriah kot sebab dorang ada acara main pecah-pecah kelapa la, pijak-pijak kaca la, cucuk-cucuk badan la. xsanggup aku nak nengok. ngeri~

eh, aku baru tau. rupanya bukan 1 malaysia bercuti ye?
laaaaa.. aku mati hidup ingatkan semua orang cuti. tang kl dengan selangor je rupanya....
jap, yang kerja hari ni, dapat double pay tak? ke biasa-biasa je? klu double nak mintak sikit! ;)
 

11 comments:

  1. pahang x cuti..kejap lagi nak pergi kelas dahnie..;(

    ReplyDelete
  2. yg penting,byk buah kelapa membazir sebab dipecahkan atas jalan..punyalah skarang ni susah nak jumpa santan..adush!!

    ReplyDelete
  3. biase jer, xde dabel pay pun sbb negeri tempat sy kjer ni(phg)xambik cuti tu..

    ReplyDelete
  4. biase jer, xde dabel pay pun sbb negeri tempat sy kjer ni(phg)xambik cuti tu..

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti..
    ai kat ganu tak cuti.. huhuhu, tp takpe.. esok kite dh cuti, yabedabedoooo.. =)

    ReplyDelete
  6. eiiii..jeles2..dla x cuti..huwaaaaa

    ReplyDelete
  7. yeke? kl n selangor je cuti? wawa.. untung la kita..hikhik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...