January 30, 2011

lagi gambar nora danish yg cun!

setiap hari aku baca paper, setiap hari jugak la ada gambar baru dorang. dan setiap hari jugak la fasha sandha akan merana. memang pandai betul akhbar-akhbar ni kan.. 
logik tak kalau aku cakap, kebarangkalian dorang rujuk balik adalah sangat tinggi?

oh fasha, tolong jangan saman saya. saya kata kebarangkalian jeeeee.... belom rujuk betol-betol lagi, ;)

10 comments:

  1. suka3!!
    hope kembali bhagia.. =)

    ReplyDelete
  2. haha. betul tu. merana lah dia sebab ambik hak orang. semoga nora danish kembali bersatu bersama jejai :)

    ReplyDelete
  3. demi anak better dowang rujuk kembali huhu

    ReplyDelete
  4. dulu dia amik org punye, sekarang baru la dia merasa kekasih diambil org..

    ReplyDelete
  5. heee habislaaa surat kabar penuh lagi ngan bukti2 dri fasha sanada..kekekekek suma sms , mms , email, surat cinta, suat layang, teddy bear, suma la dia akan tunjuk hihihi

    ReplyDelete
  6. maybe jejai dan insap..n dia dah leh pikir, anak....nora danish pun makin cunnn...pasang badan la...fasha, better cari laki single la, melambak, hahahaa~

    ReplyDelete
  7. 2 laa.. moga2 dowg rujuk lek.. =)

    ReplyDelete
  8. soooka...soookaa...hope dierang rujuk balik kan...hehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...