January 07, 2011

wishlist pertama 2011 tercapai!

hai semua! :)
sumpah dapat rasa jari2 ni dah keras kejOng nak menaip. lame kot xhupdate blog. sblom ni busuk2 pon 5 entry setiap hari tp sejak kebelakangan ni, tahap kemalasan dah mnjadik2. 
sebenarnya, aku jadi malas nk menulis ni bila satu hari tu aku terpikir, fenat wal amat nak kejar dunia belog ni. perjalanan aku sbagai blogger, meh aku nk gtau.. ;)

mula bebelog
*
*
*
start dpt income dari nuffnang wlaupon 25 sen pon da guling2 gembira. :)
*
*
*
pes time dapat BE plakkk... lagi la mak seronok smpai lupa diri noks!
sbb orang tua2 ckp, time BE tgh running tu la kt kena kejar visitor seramai mgkin. baru income lagi masyuuuukkkk.. baek! aku kejaarrrrr....
*
*
*
BE beranak pinak. lagi la meriahhh.. rasa nk update blog setiap jam.terus mengejarrr...
*
*
*
sampai la satu hariii..........
*
*
*
*
rasa dlm hati mcm fenatt nye asyik mengejar je..sape xnak duit kan. aku sah2 dah mata duitan. ;) tp, aku dah xsanggup nak terus mngejar. klu ade rezeki, ada la..
xde, xde la. sbb aku percaya, rezeki setiap manusia Allah dah tntukan. xnak jadi tamak halolo sangattt.. duit ni mmg berhantu. makin kt keja, mkin la gatey2 xcukup. kan? ;)
kesimpulannya, 
aku pasrahhhh dgn nuffnang.. *ceh! ayt mcm futus cinta. heeee~

mulai hari ni, aku bebelog ikut kemampuan aku. aku bebelog ikt tafsiran hati aku. tp sumpah aku terharu bila ada tnggal komen, email n sms aku tny kenapa blog dah mcm suam2 kuku kaki... dan mgkin entry ni jawapan tepat utk luah sikit2. heeee~

eh, mmg sah2 dah lari dari tajuk entry. =)
sebenarnya, aku nk gtau... utk 2011 ni aku ade banyyyaakkkk wishlist dan salah satu nya dah tertunai tghhari tadi, yey! ;)
wish pertama dah tertunai utk 2011. apakah??


ini kawan2,
yey! yey! yey!
errrkkkk... alhamdulillahh.... ;)

eh jap, pesanan awal, korang jgn muntah plak lepas ni klu asyik tgk aku tayang muka yg bejerawat ni ye! korang buat2 la puji kononnya ckp mcm ni, 
" wah nadia, cantekkkknya ko skrg! "

haaa... sejuk perut mak tau! padahal sumpah geli dgn diri sendri. heeee~ =)
ok lah, mood malas dah dtg balik. nnti mood rajin dtg saya menaip lagi yeee...
bye kawan2 yg cun, hensem segak bergaya!

12 comments:

  1. wah wah...
    skali update mak aihhh...
    nak jugakkkkkkk...

    ReplyDelete
  2. wah wah...
    skali update mak aihhh...
    nak jugakkkkkkk...

    ReplyDelete
  3. Wahh~ Itu masuk wishlist jangka panjang Shag. Nak kumpul duit syiling kasi cukup utk beli DSLR adalah wishlist tahun ni. Nak beli masuk wishlist tahun depan kot? LOL~

    Tahu tak, tahu tak? KFCM dan Elia KAHWIN ??!!

    ReplyDelete
  4. huhuhu..
    sme la.. kte pan da pasrah ngn
    nufnang.. klw de rzeki tu, adelah..

    ^^,

    ReplyDelete
  5. bestnya nadia...
    camera sy br je hilang.. sedey ok !
    =((
    terpakse masuk dlm list 2011 balik ... huuuu ~

    ReplyDelete
  6. oh ye yang ni weols lupa nak masukkan wishlist tahun nie huhu

    brand ape tu uols canon or nikon??? huhu

    ReplyDelete
  7. hoho... best nyer sis... wishlist akyn gak tuh.. wah! lepas nie mesti rajin amek pic kan.. :)

    ReplyDelete
  8. wahhhh!!d90!sy mampu pegang membe punya je.tumpang snap2!woohhh!mahu jugakk satuuu~~

    ReplyDelete
  9. nad!!!!nk jugak!!!...
    hahaha..
    nikon terbaik...
    ain punya canon 1000d je..tp bersyukur jugak la..
    nikon masuk dalam wishlist tahun ni..
    nad punya model berapa??
    rm???

    ReplyDelete
  10. salam.. kak nadia.. ade contest best,nadia tag untuk kak nadia, sesuai untuk akak dengan husband :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...