January 14, 2011

tlg bagi cadangan pleasee..

kepada,
semua kawan2 yang baik hati. ;)

saya, nadia farahida, dengan ini, meminta jasa baik dato'/datin/tuan/puan adik kakak yang cun dan hensem lagi segak bergaya untuk tlg bagi cadangan, tang mana kat area 
kuala lumpur ni yang best sambut birthday party. 

ciri-ciri tempat yang mahu dipilih:
* reasonable price.
* tempat yang boleh bising-bising.

dan, yang paling penting, bukan nak sambut birthday kanak-kanak.
ni nak sambut birthday bapak kanak-kanak. iaitu, encik afiq saya!!! ;)

bile?
esok.. 15 january. heeee~

semoga jasa baik dato'/datin/tuan/puan adik kakak ini akan meninggalkan kenangan sampai mati utk encik afiq saya sbb dier mmg xpernah sambut birthday2 bagai ni dan ni pertama kali ktorang sambut bersama-sama secara live walaupon dah 10 tahun jatuh cinta. =)
sekian,
terima kasih daun keladi, esok2 nak minta cadangan lagi.. ;)

7 comments:

  1. saya rasa dekat Bukit Bintang..banyak tempat leh sambut birthday party..

    check kat email ada..

    ReplyDelete
  2. alamak..silap..bukan e mail..haha..kat web la..

    ReplyDelete
  3. Sis, saya rasa kat taman kot. Pilih tempat yang private la. then bawak tikar, bakul buah-buah tu. haha.mcm dalam TV tu. (: or kat tempat yang romantik mcm kt menara tinjau. dia boleh booked tmpt rasanya. (:

    ReplyDelete
  4. mE suke seafood, kg baru okey kot, haa! chop n steak, kg baru lagik!
    hehehe..that's only from my idea, dear...anyway happy busday to ru mr AfiQ tomorow...

    ReplyDelete
  5. hee.. kalau nak tempat yg elegant tu, mcm piza hut.. dapat suprise and dinyanyikan lagu oleh the waiters and then dapat 1 makanan free.. tapi kena beli kek siap2 la.. bg kat dorg dulu untuk sorok.. paling besar kat wangsa maju rasanya..


    depends on berapa ramai yg nk involve.. kalau berdua je mungkin boleh bawak pegi jalan2 pastu makan kat taman contohnye putrajaya ke..

    jgn lupa bawa kamera! hee..

    ReplyDelete
  6. happy birthday to him. sama birthdate dgn mak saya. baru ja ada family dinner dkt rumah abg.

    picnic best jgk..leh rehat2 sambil menghirup udara segar. ada taman tasik permaisuri di cheras.

    kalau nk makan steamboat or lain2 pun ada jgk, tupai2 best. tupai2 di seksyen 13, shah alam. baru ja celebrate birthday abg dkt situ. kami bising diorang tak marah pun. kalau buffet, rm25 seorang. order2 pun ada jgk.

    tumpang iklan sama. sama2 nk dpt free gift boleh join giftaway ni
    http://shakleeshop.blogspot.com/2011/01/special-shaklee-giftaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...