January 23, 2011

beza kerja govermen dan swasta.



kadang-kadang aku selalu terfikir, bestnye laaaaa klu aku kerja goverment. mungkin la koottt. ;) sebab aku tengok, member2 aku, makcik2 aku, * terutama kak jijie, huuuu~ macam rilex je memasing buat kerja.. siap boleh online. update belog bagai. belom masuk bab tang maen2 facebook lagii..
oh mak aiiii.. seronok! *sumpah aku jeles! ;)

ni la padahnya bile ko kerja dengan private company. kerja memang kena kerja. xleh nak beronline-online bagai. asal nak online je, msti bende alah ni kuar,
stress mak tau! ;)


huuuuu~
kesian kan? asyik access denied sesajeee.... tapiiiii.... xpe2! mak usaha lagi! ;)

memasing dikurniakan otak yang bernas. kan? kan? huuu~ mesti dan harus lah guna dengan sebaik mungkin. godek sana godek sini. heee~


dan akhirnya, me berjaya! =)  entry ni la sebagai bukti. nampak sangat secanggih mane pon sistem komputer, otak manusia lagi canggih!

 

sekian, terima kasih daun keladi. jap lagi nak hupdate-hupdate lagi! ;)

2 comments:

  1. dla keje gomen tp siyes dla sempat update blog sekali jer..tupun kalo ada ms kalo x kene tgu balik rmh baru bleh..arini nsb bek sistem down so amik kesempatan serang abis2an..hehe..opis dla beban keje byk taw nadia, even weekend pun kitorg masuk opis..wuwuuuu...

    ReplyDelete
  2. dni keje swasta dulu.. nak update blog punya susah... sob sob

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...