March 26, 2015

Kurus Cepat Dengan Assez Slymm


cuba korang bagitau aku sape kalau ditakdirkan gemuk tak nak jadi kurus? T__T aku rasa semuaaaa kottt nak orang nampak kita kurus cantik jelitewww. :p melainkann kaw memang bercita-cita untuk menyimpan lemak. hewhewhew. sepanjang aku hidup, berat badan paaling berat aku pernah ada adalah 73kg. tu time 9 bulan mengandungkan bunga dulu. T___T hoiii seremmmm. (-__-') tapi atleast alasan aku time tu adalah dalam perut ada isi. kihkihkih. :P tapi masalahnya, berat badan harian aku sebelum mengandung dulu punnn dah 62kg. T__T jadi selepassss je aku bersalinkan bunga, aku nekad nak kurus. jiwa kena kental babeee. 

oleh disebabkan aku fully breastfeed, kaw nak kurus keee taknak kurus ke, kaw tetap kena makan banyak sebab kita memerlukan bahan untuk diproses untuk menjadikan dia sebagai susu. kalau tak makan nanti badan boleh gigil-gigil. jadi aku pun melantak la macam hantu raya kikiki :P cumaaaa, untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan, aku tak minum ais. dari hari bunga lahir sampai ke hari ni nak masuk 8 bulan umur bunga, aku still tak sentuh ais. yeayyyy berjayaa. ;)) sekarang berat aku 51kg. kadang naik 52kg, kadang turun 50kg. haaa setiap kali kalau tibe-tibe dia naik sikit mesti hati aku dah berdebooo. ehh ehhhh, tak boleh jadi ni. jadi untuk mengawal memaintainkan berat badan aku, so far aku guna Assez Slymm. korang pernah dengar Assez Slymm? :) 


Assez Slymm adalah produk baru dalam pasaran yang mana dia macam supplement tambahan untuk membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan kita. kira macam makanan tambahan laa sebab selalunya kalau setiap pagi kita dah terbiasa bedal nasi lemak roti canai segala, cuba kaw try minum Assez Slymm ni setiap pagi sebagai ganti kepada segala heavy breakfast kita. dia still mengenyangkan macam makan semua makanan berat ni tadi dan part paling best adalah, bila kaw minum Assez Slymm ni, dia sangattt membantu proses penyahtinjaan kita. kikikiii. ;) takde la sampai tercicir bagaiii :p dia just lancar je siap pakej membuang angin dan segala kotoran lagi. hihihi. baguslahh sebab bila proses penyahtinjaan kita lancar, tu maksudnya dia membantu membersihkan usus dalaman kita yang mana bila usus dalaman kita ni tersumbat la boleh menyebabkan kita semakin menggemuk. haa dah macam cikgu penyahtinjaan dah gaya aku hahahah :p 


so far sepanjang 20 hari aku minum Assez Slymm, rasa dia kadang macam horlick. kadang macam nestum. yang pasti rasa dia sedappp. hihihi. sebelum aku terlupa, Assez Slymm ni sesuai untuk diminum oleh semua peringkat umur termasuk ibu yang menyusukan anak sebab Assez Slymm ni 100% tanpa bahan merbahaya. 



ramaiiii gilee kottt kawan-kawan aku yang dah try Assez Slymm ni. ada yang turun 3kg dalam masa 20 hari, ada yang turun 5kg, ada yang suka sangat sampai nak order lagi sebab membantu proses pencernaan katanya. hihihi. 

untuk tempahan, korang boleh terus whatsapp hotline Assez Slymm di 013-9200106 ye. selalu sekotak Assez Slymm ni berharga RM150 tapi sekarang dorang tengah buat promosi, sekotak RM99 je. :) korang boleh tengok apa kata pengguna dorang di website rasmi www.assezslim.com atau di facebook page dorang Kurus Cepat Dengan Assez Slymm







Call/SMS/Whatsapp : 013-920 0106

 
 
jemput order dan selamat kurus bersama semuaaaa! ;))
 
 
 




March 13, 2015

macam besttt je Ephyra Skin Bar niii :)

kalau korang adalah antara reader sejati blog aku, amboiiii sejati sahngattt :p kaw ingat kaw femes nadiaa nak ada reader sejati bagaiiii :p krikk krikk, krikk krikk kikiki :p okk berbalik kepada cerita kita. kalau korang dah lama baca kisah perjalanan hidup aku dari penulisan blog aku sini, korang mestiiiiiiiiii tahu aku antara berjuta pengguna tegar Ephyra bermula time awal-awal dorang dikomersialkan lagi. seingat aku firstttt time aku guna produk Ephyra adalah pada 29.7.2013. dan dekat bawah ni korang boleh baca pengalaman ikhlas aku sepanjang aku menggunakan Ephyra. :)

29.7.2013: Sana sini Kolagen EPHYRA :) 
27.8.2013: Ephyra sangattttt berkesan :) 
30.9.2013: EPHYRA sangatttttttt bestt! :) 
7.11.2013: Majlis Makan Malam EPHYRA bersama Memey Suhaiza & Norman Hakim :)
2.1.2014: mengandung sebab Ephyra? 
23.4.2014: EPHYRA terbukti berkesan :) 

jadi selepas beberapa tahun dalam pasaran, no wonder permintaan Ephyra tersangattt la tinggi sampaiii kehari ni sebab dorang punya produk percayalahhh cakap aku, Ephyra adalah antara produk terbaikkkk aku pernah guna. the besttt supplement evahhh. ;) tu nasib baik aku tak letak nama si bunga Nik Ephyra mihmihmih :p punyaaa la bertahun telan macam-macam nak anak punya pasal, atlast lepas guna Ephyra 3 bulan non stop terussssss lekat bunga. rezeki kan. :) Alhamdulillahhhhh. kuasa Allah semuaaa tapi atleast aku tauu. satu-satunya produk yang aku amek time tu adalah ephyra. so secara tak langsung dia sangatt membantu. 

gambar sebelum menggunakan Ephyra Skin bar. 
muka jam dua pagi belum tidur tanpa sebarang makeup kemainnn siap sempat belit-belit tudungg kikiki :p

ok sekarang aku ada satu cerita best nak share dengan korang yang mana aku sendiri tak sabarrrr nak guna. ;))

 
 



untuk pengetahuan korang, pihak Oceanlife Marketing telah mengeluarkan satu lagi produk baru iaitu Ephyra Skin Bar. hoiiii bestnyaa bestnyaaa ;))

Ephyra Skin Bar sesuai untuk semuaaa jenis kulit pada semua peringkat umur yang mempunyai masalah seperti kulit berjerawat, jeragat, blackhead dan semua jenis masalah muka dan menjadikan kulit kita lebih muda, cerah, lembut, berseri-seri dan menanggalkan semua kotaran, minyak dan sel kulit mati. 


dan the best part tentang Ephyra Skin Bar ni adalah dia jugak boleh digunakan keseluruhan badan. jadi korang boleh sental setiap celahan badan sekali menggunakan Ephyra ni okehhh, curlassss ;) 2 in 1 gituewww. dan hanyaaa 3 minit untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah dan berseri. ;))


korang jangan risau, dari segi ingredients, Ephyra Skin Bar adalah 100% bahan semula jadi tanpa bahan kimia terlarang dan antara campuran yang terdapat di dalam Ephyra Skin Bar ini adalah Carrot Extract, Seaweed, Banana Enzyme, Glyserin, Kolagen, Glutathione, Bearberry Alpha Arbutin A Extract dan Rice Bran Oil. 

sebenarnya aku dah dapat Ephyra Skin Bar ni beberapa hari lepas tapi ya ampunnn, sayangnyaaa nak guna. ;) kotak dia ekslusive gile sampai rasa sayang nak bukak, boleh? kikiki. ;p okk okk janjii hari ni aku start guna. nanti aku tepek sini perubahan sebelum dan selepassss menggunakan Ephyra Skin Bar hokeyyy. jemputlah order beramai-ramai. :)) seketul Ephyra Skin Bar hanya berharga RM39. korang boleh dapatkan di: 

Instagram: @ephyraskin
019-3800779 / 03-41417889
 
selamat mencantikkan diri semuaaaa ;) 

March 12, 2015

kain pasang murah direct dari Bandung

oleh disebabkan tahun ni raya kita jatuh bulan 7 nanti kann, jadi hari ni marilah kita merambang mataaaaaa bersama-samaaaa kikiki ;) aku dalam proses mengorder kain pasang bandung direct dari sana lagi untuk shipping kali kedua sebab shipping pertama haritu semuaaaaaaaa dah sold out sampai yang aku punya sekali orang amekkk T__T sadiss. tapi takpe, mak suka nakkk. ;)) boleh mak order yang baruuu. mueheheh. ;) 

aku bajet kain-kain ni akan sampai mesia pertengahan atau penghujung bulan April. jadi sempatttt la terus hantar ke tukang jahit untuk pakai raya nantiii wii. ;)) kalau korang nak selit order sekali, mehh laa. sepasang RM80 jeee. postage semuaa dah ditanggung. korang boleh pilih dari semuaaaa pattern yang ada dekat bawah ni dengan harga RM80 sepasang. :)

untuk meyakinkan aku yang korang betul-betul nak, aku hanya perlukan deposit RM50 je dulu tanda jadi untuk sepasang kain. once kain dah sampai pada tangan aku, baruuu korang bayar balance lagi RM30 tu. settle payment terusss aku pos pada korang on the dot. okehh? ;) yang betul-betul confirm je tauu sila contact aku. boleh sms atau whatsapp nadia dekat nombor ni 019-7564019. tarikh akhir korang kena bayar deposit pada aku adalah 26.3.2015 sebab esoknya 27hb tu aku akan terus submit order pada tokey kain bandung ni. kang lagi lambat submit, lagi lambat kain kita sampaiii nakkkk. T__T haaa marii pilihhh sama-sama dengan aku. ;) nanti korang whatsapp aku kod kain ape yang korang nak atau print screen je yang mana korang nak kemudian whatsapp aku. oraittt? ;))

SP



SC




SB


BR




rambang mata kannn? ;)) akuuu punnnn (-___-')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...