February 23, 2018

Jom kurus dengan C-TriMax

haiii semuaaaaa. :) walaupun dah bulan februari yang nak masuk bulan march dah punn (x__x), aku tetap nak tanya koranggg, apaaaaa azam tahun baru korang yang setiap tahun azam tu laaa yang paling liattt nak capai? (-___-') kita tanya duluuu wakk moga-moga dengan harapan ada juga yang tergolong dalam golongan seperti kita ni haaa tiap-tiap tahun azam nak kurus lepas bersalinkan anggun tapi azam kemana, lemak kemana, kurus kemana. kikiki :P

since ramai yang cakap C-TriMax ni bagusss dan ramaiii kawan-kawan blogger aku minum, haruslah kita pun teruja sama nak try wakkk. dengar kata macam best jeee semuanyaaaa. ada yang turun 3 kilo dalam masa seminggu, ada yang membantu melawaskan pembuangan, ada yang asalnya nak kurus tapi effect dia menyeluruh sampai kulit muka pun glowing-glowing halaahalaaa bestnyaaaa 2 in 1 gitueww.


yeaayyyy C-TriMax kita dah sampaiii. ;) dalam satu box C-TriMax ni ada 15 sachet. cara penggunaan dia untuk perubahan yang ketara kita boleh minum 1 sachet sebelum sarapan pagi dan 1 sachet sebelum makan malam tapii kalau korang macam sayang jeee nak minum dua sachet dan nak bajet penggunaan dalam masa 15 hari, memadai untuk kita minum satu sachet satu hari pun ok jugakkkk still berkesan cuma effect dia tak sepantas minum dua sachet sehari haaa gitueww. nak kurus cepat ke idokkk? ;) kikiki.



Apa beza produk C-Trimax Dengan Produk Lain dan kenapaaaa kita kena minum C-TriMax?

nahhh ni jawapan diaaaa. :) the best part mestilahhhh dia adalah sejenis supplement yang selamat sebab 100% dari buah-buahan dan mendapat kelulusan dari KKM. 


korang jangan risau bila minum C-TriMax ni takkan buat kita rasa nak membuang terberak tercicir bagai tak takkkkk. dia bertindak balas sebagai agen pembakar lemak yang manaaa sepanjang minum C-Trimax ni kita kena minum air kosong paling kurang 6 gelas sehari untuk memaksimumkan pembakaran lemak kita yang mana akan tercerna melalui peluh dan air kencing. haus je minum air, lagi banyak air kita minum, lagi cepat proses pembakaran lemak kita.



selalunya majoriti ubat atau supplement untuk kurus ni rasa dia out semacam tapiiiiii serius tak tipu, C-TriMax punya rasa sedap jeeee sebab rasa buah-buahan. 100% daripada buah-buahan antaranyaa passion fruit powder, mix fruit powder, roselle powder, guarana extract, grape fruit extract, citric acid, fructose. macam mana ehh nak describe, rasa dia ala-ala campuran air rosselle campur ribenna campur markisa bila minum sejuk-sejuk asyikkkkk. hihi. 





Antara kelebihan-kelebihan C-TriMax ni adalah:
• Membakar lemak dengan cepat
• Menghalang pembentukan lemak
• Menurunkan berat badan
• Mengurangkan dan mengawal selera makan
• Mengurangkan kolestrol
• Menambah tenaga
• Membuang toksin dalam badan
• Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah.
• Mencantik dan melicinkan kulit


iyeee wakk, sebab tu aku ada cakap awal-awal tadi, ada kawan aku yang minum C-TriMax ni tujuan asal dia nak untuk kurus sekali dapat pakej muka jadi glowing sekali. ada yang belum timbang tapi badan dia rasa ringannn berbanding sebelum minum C-TriMax ni. ada yang dah timbang turun 3kg dalam masa seminggu tanpa bersenam, hellloooooo. tu belum bersenammm, kalau rajin bersenam mestiii lagi banyak turun kannnnn. bestnyaaaaaaaaaaa. dan ni antara testimoni-testimoni apa kata pengguna C-TriMax yang lain.




haaaa nampak takkk, bila kita minum C-TriMax ni, kita tak perlu nak diet beria sebab dia adalah agen pembakar lemak kita. kita still boleh makan dan still boleh kurus tanpa perlu berlapar cumaaaaaa kita perlu minum air kosong sebanyak yang mungkin untuk membantu mempercepatkan proses pencernaan kita supaya kita boleh kurus segera. 



meh aku bagitau siap-siap, harga asal C-TriMax ni adalah RM150 tapi sekarang dorang tengah adakan promosi, 1 kotak RM99 and free postage. untuk maklumat lanjut korang boleh contact HQ C-TriMax di:

Hotline call/whatsapp/sms 010-3300886





Jom kurus tanpa berlapar, jom C-Trimax :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...