October 22, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris? =)

entry ni melekat utk 2 hari ye..
entry baru ttp terhupdate cume korang kena scroll ke bawah skit pleaseee..TQ. =)


selepas bersms dan berjam2 bergayut telefon dgn Farah Rais, 
kami berdua bersetuju utk buat 1 Giveaway limited edition punye utk korang semua.. =)
kenapa farah? dan kenapa limited edition? 
sbb semua hadiah adalah disponsor dan dibeli sepenuhnya dari Paris oleh Farah.
so, syarat2 utk giveaway ni adalah sangat la mudah. nak dgn xnk je. =)


1. bt entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)" 
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog 

'Eiffel Tower Giveaway'


2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg 
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye.

3. mnjadi follower blog ni.

 4. tag 3 org blogger 
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!


5. dan last sekali, 
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat 
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye.


Hadiah?
 5 souveniors yang akan dipos khas oleh Farah dari Paris.
mungkin akan di up kan lagi bilangan hadiah. 
mkin ramai, makin banyak hadiah. 
up to us bebes. =)

Pemenang?
akan dipilih berdasarkan beberapa calculation buatan sendri 
seperti giveaway seblom ni. unik kan?

Tarikh Tutup:
20.11.2010, 12.00 PM


oh ye! nk copy paste terus entry ni pon boleh tapi..
  kami sediakan juga 1 hadiah dari Malaysia+1 hadiah dari France utk entry paling kreatif. 

Semoga berjaya semua! =)
-brought to you by, 
..Nadia & Farah..


381 comments:

  1. bestnye!nak join gak..tp kalu jd org 1st nie..konpem xdpt nie..hhihihi

    ReplyDelete
  2. miza join,

    http://hayworlds.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    semoga miza bertuah. amin :)

    ReplyDelete
  3. sis..ifa nak join..biar la xbertuah pun..hahah

    nama: tiefazatie
    link:http://tiefazatie.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tq sis!ngah ada mood nie..=)

    ReplyDelete
  4. salam sis..
    ain nak join jugak..
    hehhehe

    ReplyDelete
  5. sis...
    ain dgn semangat dtg join nie...hehheheh

    http://azrynain.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  6. sis..ifa ada edit tau entry tadi..hihi..sori..baru perasan ada hadiah utk best n3..link yg sama je sis...sori yaa..=)

    http://tiefazatie.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  7. erin dh join!

    http://eringilegambar.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tengkiu!

    ReplyDelete
  8. oyeahh...jap g weeda wat entri yep..tenkiu yunk sebab tag..=))

    ReplyDelete
  9. salam...

    Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    TQ..

    ReplyDelete
  10. nak join...

    http://sichumelpinky.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  11. nadiaaaaaaaaaaaa !!

    yana join..hihi


    http://yanae-lurve.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  12. sayam....weeda join dah...

    http://weedaleim.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  13. hah.. dni kena.. orait dni akan join sakng hik3

    ReplyDelete
  14. dni join :)

    http://dnicontestgiveaway.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  15. Sudah join. =)

    http://shizuka9lapan.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    Tqvm.

    ReplyDelete
  16. ct join jugak

    http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  17. hihi..tq sis..xde la..kan sis ada kira2 sis sendiri..hihi..unik!wah..ramai dah join nie!tahniah2!

    ReplyDelete
  18. done..

    Here's mine..
    http://intannabyhah.blogspot.com/2010/10/sapa-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    :*: Many thanks <3 :*:

    ReplyDelete
  19. ok sy join :)

    http://suzieydotcom-in-contest.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  20. salam..

    sudah join

    http://fideila.blogspot.com/2010/10/eiffeil-tower-giveaway.html

    tq!

    ReplyDelete
  21. joined.. sila terjah
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/10/contestsape-nak-hadiah-free-dari-paris.html
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  22. cik kuntum very interested to join this contest. so,

    http://alikiddos.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  23. its my name!!
    nk juga contest ni..huhuhu

    ReplyDelete
  24. kakak, entry siap. lupp yu!

    http://adrenalynnzay.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  25. butterflyana join!

    http://ariayana-ariayana.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  26. Saya nk join sekali ya.. Nie link nya..

    http://daiadellas.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    TQ

    ReplyDelete
  27. nadd..
    ain dh join..
    ni link nye
    http://ayienmustaza3487.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  28. nk join...

    http://daiadellas.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  29. salam..
    me join!

    link:
    http://aboutcontest.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    sile jenguk yer~

    ReplyDelete
  30. nina pon dah join...huhu

    id:
    nina syakina

    url:
    http://loveninasyakina.blogspot.com/2010/10/nina-join-sape-nak-hadiah-free-dari.html

    ReplyDelete
  31. Eh, arol pun nak join jugak! Hehe.

    Nama : AROLDSHW
    Link : http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    :)

    ReplyDelete
  32. salam.. tora join GA ni =)

    http://misstuera.blogspot.com/2010/10/sape-nk-hadiah-free-dari-paris.html

    tq =)

    ReplyDelete
  33. Salam.

    http://syue1502.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  34. join juga...

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  35. kita join gak GA akak.. ;)

    http://black-roses92.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tQ..

    ReplyDelete
  36. salam..

    syu dah join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    gi jenguk yer~

    ReplyDelete
  37. akak..mira sudah join..

    http://myra-aida.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  38. akk join jugak :)

    http://wansteddy.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  39. wan dah join...


    http://wanhazel.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  40. kak..i'm done ;))

    http://puteriiqaizyanmohamad.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  41. tenx tag kie-yu dear
    nnt ai buat entri yek :D

    ReplyDelete
  42. salam.. saya pn nak join..

    nak hadiah free dari paris

    ni link saya hehehhe

    http://adamnigina2.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  43. salam.. fuihhhh...

    sempat jugak siap~

    elfa join ye..

    http://elfarida.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  44. shera join gak....

    http://memorikukehidupanku.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  45. hoh0hoho...
    sis, akyn nk join gak...
    arap2 kali nie akyn ade can
    menang adiah uh :))

    http://arekyn.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    usha2 ek :)

    ReplyDelete
  46. saya dah join :D

    http://arifahhb.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  47. salam
    i dah join
    http://eqacashperlala.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  48. salam
    saya dah join
    http://eqacashperlala.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  49. saya dah join dah..

    http://syaurans-cahayamata.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  50. da joinnn...:)

    http://iekahanafi.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  51. Salam..

    akak zai join Ga nadia lagi...

    http://zaiikulim.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  52. assalamualaikum tuan rumah.....

    Apan dah join

    http://daffien88.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  53. Salam Kenal, saya pun join GA nadia juga

    http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/2010/10/tagsape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tq.

    ReplyDelete
  54. salam...

    apan dah join

    http://daffien88.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  55. salam nadia,saya join ya

    http://nettskerepek.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    thanks

    ReplyDelete
  56. ecahdenan nk join...hehehe

    http://ecahdenan.blogspot.com/2010/10/eiffel-tower-giveaway.html

    ReplyDelete
  57. salam

    saya dah join

    http://grey-hippo.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    thanks

    ReplyDelete
  58. sy juge join !!

    http://chentafifie.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    maceh

    ReplyDelete
  59. nadia, amor join...

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tq

    ReplyDelete
  60. sy join...

    http://ekyanie.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tq... :)

    ReplyDelete
  61. br join!! ^_^

    Nisa Azman

    http://greennnpanda.blogspot.com/2010/10/eiffel-tower-giveaway.html

    ReplyDelete
  62. me join lagi ur contest.
    my link:

    http://chikakopinky.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    semoga ada luck this time.=D

    ReplyDelete
  63. hai..saya join

    http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  64. dear, i join jugak...

    http://fiqas81.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  65. salam perkenalan..
    didot pun da join yek..
    http://didot81.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html..
    hope2 bertuah..
    tq..;D

    ReplyDelete
  66. mau join huhu... nice to noe u
    http://diaryatiqah.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-dari-paris.html

    ReplyDelete
  67. b naK join hehe!!

    name:nur aminah
    link entry:
    http://samtinkp0rnatink.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  68. http://cintamawarbiru.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  69. salam nadia,

    saya dh join ;)
    http://noorafne.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tq

    ReplyDelete
  70. Saya pun join =)

    http://aainaa-nadirah.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  71. frst time join GA...egie join ye...

    http://egieazira.blogspot.com/2010/10/eiffel-tower-giveaway.html

    ReplyDelete
  72. salam kenal,saya join GA ya

    http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tq

    ReplyDelete
  73. kita join GA ye..

    http://ekinashikin.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    klu ada kureng kasi tau ye..hihi..

    ReplyDelete
  74. Salam,sy dh follow,dh tag n dah wat entry
    http://shahzurahabib.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  75. hai...

    salam kenal n my 1st time join2 ga nihh

    http://fahanasazali.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  76. HYE AWAK KITA JOIN YE
    http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  77. i join gak contest ni..
    http://rdna-sfl.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  78. Hai salam kenal..

    Nak join gak..terjah la ek =D

    http:yananuar-contest.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    TQ

    ReplyDelete
  79. mnarik...saya dah pon join

    http://zulizalia.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  80. salam akak Nadia :)
    Fatin dah join

    name id : fatin hanani

    link ; http://atinanani.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    jemput la ke blog fatin yar!! :) thnks :D

    ReplyDelete
  81. salam

    saya dah lakukan step2 untuk contest nie...

    http://kireecasio.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    Thanks

    ReplyDelete
  82. salam Nadia :)
    Azwa dah join

    name id : norazwa

    http://norazwa50.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  83. Harus join

    http://erawatie18.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tq

    ReplyDelete
  84. salam... wow..dengar paris jer terus start menaip nak join..hihi...

    ni link saye..

    http://shuhadahf.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    time kasih...:)

    ReplyDelete
  85. Tangkas mummy join

    http://rinna57.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  86. tanpa melengahkan masa weols join Ga nie...so cekidot

    http://hezesuze.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    email : hezesuze@yahoo.com

    ReplyDelete
  87. salam kenal nadia...
    dah join dah...

    name id: siti
    http://syawalsimpsons.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  88. farahkhan pon join ini GA....hehe

    terjah la ye puan Farah!!~

    http://farah-diaz.blogspot.com/2010/10/eiffel-tower-giveaway.html

    ReplyDelete
  89. salam dik...

    akk pun nak menang gakkk... hehehe..

    http://yasmienaz.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tq yer...

    ReplyDelete
  90. dh join..
    cik gha
    http://cikgha.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris-angkat.html

    ReplyDelete
  91. i'm joining u nadia!!

    http://enna-banana.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  92. macam menarik..
    thanks Cik Gha tolong pomot... nak join.. nak hadiah..
    -count me in-

    --- post in progress---

    ReplyDelete
  93. Saya (wansiti) join..

    http://wansiti.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  94. Salam. Update utk penyertaan yer. Hari tu lupa nak letakkkan gambar kat side bar.

    http://syue1502.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  95. Salam. Update penyertaan. Hari tu lupa nak letak gambar kat side bar.


    http://syue1502.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  96. salam ..nadia intan join yer..n3 nanti chek yer..mudahan ada rezeki jumaat nie

    http://inniqmal.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  97. nama : syaiqazone

    link : http://syaiqazone.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  98. salam sis..

    eira join

    id folower:eira


    link: http://eiralovechess.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  99. salam,saya join ya

    http://tungkukayu.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    thanks

    ReplyDelete
  100. Kie-yu oun nak join GA :

    http://rumah4tingkat.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  101. Join lagi Ga kat cini

    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  102. Assalamualaikum ...
    Saya join yerrr ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    Jemput jenjalan jengok n3 ...
    Be my follower too ...

    ReplyDelete
  103. sy pon join jugak..

    norhafiszah

    http://piecesofbrown.blogspot.com/2010/10/wow-weeehadiah-free-dari-parisnak-tak.html

    ReplyDelete
  104. sy pon join jugak..

    norhafiszah

    http://piecesofbrown.blogspot.com/2010/10/wow-weeehadiah-free-dari-parisnak-tak.html

    ReplyDelete
  105. saya pung nak join jugek!
    http://syanaf.blogspot.com/

    ReplyDelete
  106. BRO JOIN

    http://taufidris.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  107. BRO JOIN

    http://taufidris.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  108. saya masuk tau..klau tak cukup syarat inform ek...
    http://akmafaizal.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  109. su pun join...

    http://suaizal.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  110. Nadia,
    Cik Tney dah join yer.. sudi2kan cek tau..
    http://coratcoret-ceritera.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    Tq.

    ReplyDelete
  111. Salam Nadia..k.atie pon dh join gak!!ini dia n3 ttg GA Nadia....


    http://azatiesayang.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  112. Dear, i join jugak tau...

    http://iamdya.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  113. salam ....
    ieta join gak....

    http://putera2puteri.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  114. yeay dah siap
    semoga ada rezeki di sini

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  115. kawan2 semua.
    tq soooo much!
    nk ucap terima kasih 1 1 xmmpu kat sni. so, just ckp terima kasih bnyk2 pada semuuaaaaa yg join GA ni..
    baru 2 hari da 100 orang!
    nmpk gayanya mcm kena up kan hadiah.. =)
    nnti apa2, nadia bgtau korang balik k. ni dalam proses nk lawat blog korang satu2. terima kasih daun keladi sekali lagi. =)

    ReplyDelete
  116. belom teelambat untuk i joint..hehehe

    http://akubudakjahat-kiki.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  117. Salam =)
    Sy join gA awak ..
    http://msieda.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html
    Tqvm ~~

    ReplyDelete
  118. join GA jugak... hehehe...
    http://kasihmommy.blogspot.com

    ReplyDelete
  119. kak munna pun join sekali ye

    http://manmunna.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  120. Ju join

    http://blogjuniza.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  121. Salam =)
    Sy join gA awak ..

    http://inasepi.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  122. Slm

    Ayu pun join sekali ye

    http://ayuayu101.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  123. salam..

    da join jugak

    http://ainasuraya.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  124. slm

    dah siap
    semoga ada rezeki di sini

    http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  125. sudah!

    http://amiramastura.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  126. NaniE join..

    http://ceritananie.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  127. akak pun join gak...

    url : http://syamilamohd.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris/


    New Entry "Adakah menjadi suri rumah itu hina?"

    ReplyDelete
  128. salam...
    hehehhe akak nak adiah ni

    http://canteek-selalu.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  129. Err lelaki boleh join ke? =P
    Gerrard nak join la

    http://wangerrard.blogspot.com/2010/10/eiffel-tower-giveaway.html

    ReplyDelete
  130. http://izyanti90.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    hai, saya join contest ini. :D

    ReplyDelete
  131. kak munna pun join sekali

    http://manmunna.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  132. hai...

    join giveaway nih :D

    http://methegirlwithmyb.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  133. Harap ader tuah ina

    http://inahasan.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  134. slm..

    sy join!!!hehheh

    ni link yer

    http://fantasticlifeonboard.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    moh le terjah..

    mekacihh

    ReplyDelete
  135. kakyong join

    id: kakyong

    http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  136. join jugak,

    http://linarahim.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    terima kasih.

    ReplyDelete
  137. salam kenal..

    saya pun nak hadiah free tu.

    ni link entry saya:
    http://ibusukacontest.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    singgah lah ke blog saya nanti.
    terima kasih :)

    ReplyDelete
  138. sis, sekali lagi. ada pembetulan

    http://hayworlds.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    jemput tengok ya :)

    ReplyDelete
  139. salam kenal,

    akak join ya...

    http://aindancontest.blogspot.com/2010/10/eiffel-tower-giveaway.html

    thank you.

    ReplyDelete
  140. knp cik kuntum tade dlm list??? :(

    http://cik-kuntum.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  141. Salam....
    sis,
    1st time nie try...tak prnh try...hehehe

    http://permataalza.blogspot.com/2010/10/sapa-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tq....
    wasalam.....

    ReplyDelete
  142. dah join
    http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  143. hi..salam kenal....

    1st time join GA ni..:)

    http://bakawali0797.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    thanks..

    ReplyDelete
  144. salam kenal dear

    i dah join yer

    this is the link

    http://mamawiwin.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    cek tgk ok tak..hehe

    ReplyDelete
  145. salam...

    nak join gak..

    http://jasayu1.blogspot.com

    ReplyDelete
  146. saya join juga

    http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  147. salam kenal
    count me too..

    http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  148. salam cik nadia,

    saye dh join yaaa..jangan lupa terjahhh..

    http://yannafaisal.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  149. HI DEAR,SALAM KENAL.SAYA NAK JOIN CONTEST NI.TP NAPA TAK DAPAT FOLO.MUSYKIL2...AKAN KU BERUSAHA LAGI


    NI LINK NYA
    http://nuratika-firdaus.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  150. salam kenal nadia;
    akak dah join GA nih sebab kena tag dgn atie.....sila terjah blog akak ye...selamat berkenalan....

    http://shiorila.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  151. shiela join ~

    http://shielasuri.blogspot.com/2010/10/nak-hadiah-free-dari-paris.html

    follow sekali.

    ReplyDelete
  152. join
    http://fullestslife.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html
    tq.

    ReplyDelete
  153. salam..nk j0in gveaway ni.hihi

    http://atieput3.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    hope to be the 101th.=p

    ReplyDelete
  154. Join

    http://ogy2112.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  155. okeyh!!saya dah join...hee~
    kite kne tag,,so wajib buat..=))
    da jadi follower da oke!!


    http://izzahkhalid.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  156. aaa dear...nak join...tp xde idea nak tulis lak ptg2 ni...tggu yerr....huhu

    ReplyDelete
  157. salam kak nadia..

    kite dari N9 join contest ni. hiiiii...dtg la blog kite eh.
    :)


    http://duniakufilzah.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  158. salam cik nadia,

    sarah dh join yaaa..jangan lupa terjahhh..

    http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  159. dah join juga...

    http://bacto.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  160. Salam,

    Just try & error..hehehehehe..kot2 ada lucky

    http://me-iman-family-friends.blogspot.com/

    ReplyDelete
  161. list name give away UPDATE! =)

    ReplyDelete
  162. salam..
    da join~

    nie linknye:
    http://kamaryeahtajuddin.blogspot.com/2010/10/who-wants-free-gift-from-paris.html

    ReplyDelete
  163. salam..
    da join~

    nie linknye:

    http://usharapa.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  164. salam~..
    saya sudah join..

    http://bebelanku-aini.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  165. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  166. slm

    akk join juga yea

    http://luvyuall.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  167. salam, selamat berkenalan.

    http://mickeyhoney75.blogspot.com

    ReplyDelete
  168. salam, saya join GA ni.
    harap ada rezeki nak menang hadiah dari paris.

    http://mypseudonymis-karma.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    thank uuuuu. :D

    ReplyDelete
  169. hello kawan senegeri!!!..
    i pun nak hadiah...jengok2 my blog yea..
    http://hatiharzharun.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  170. hadiah tue mestilah mahal dan bernilai..ehh..memilih plak aq nih..iqa jangan marah...nnti kene kawen ...hahaha

    ReplyDelete
  171. Salam sis

    Saya pun join gak...
    Mana tau ada peluang dapat hadiah menarik itu

    Jengok lah blog saya ya..

    http://muallimah86.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  172. salam nadia setelah akak di TAG oleh member...so akak pn dh Join untuk GIVEAWAY kamu ni dik....

    http://opida.blogspot.com/2010/10/paqiss-hadiah.html

    ReplyDelete
  173. have been tagged by my frenz..

    http://cattleya225.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris-tag-fr.html

    ReplyDelete
  174. me join your ga, check ya...

    http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tq

    ReplyDelete
  175. suda join..sile check disini ye
    http://koilagi.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html
    tenkiu ;p

    ReplyDelete
  176. dah join...
    http://basikal-tuaku.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    hopefully menang :) haha..

    ReplyDelete
  177. Harap masih belum terlambat joint contest ni posting dah lama tapi lupa nak hantar kat sini hehehe harap2 dah layak lah yer...

    http://mahamahu.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris-contest.html

    ReplyDelete
  178. dah sertai contest ni harap2 tak lambat dan masih sempat...

    http://mahamahu.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris-contest.html

    ReplyDelete
  179. tq soo much semua! =)
    list name yg join GA ni update lagi..
    klu xde name, bgtau ye... =)

    ReplyDelete
  180. hi nadia,

    salam kenalan, sy mencuba nasib utk contest ni

    http://talkisaid.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  181. salam nadia...

    akak join
    http://rosrusli-contest.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    TQ!

    ReplyDelete
  182. Salam Nadia,

    Akak pun dah join. Cuba2 kot2 ada luck kan..:)

    http://maz-naz.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    Terima kasih anjurkan GA ni.

    ReplyDelete
  183. mien joinn

    http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    singgah yea

    ReplyDelete
  184. saye mahu join..yeah2

    nama:Cik Nadira
    url:http://ciknadira.blogspot.com

    thanx!

    ReplyDelete
  185. salam dear... here is my details.. TQ ya.. XOXO~!

    name: Cik Sarah Hernyzar
    url: http://hernyzar-helmizan.blogspot.com/2010/10/tagged-01-sape-nak-hadiah-free-dari.html

    love,
    saramizan

    ReplyDelete
  186. saye pun nak juge.. hehehe..

    name : murni / kucincomey
    url : http://icallucandy.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    :)

    ReplyDelete
  187. alamak contestan yg ke berapa ratus aku nih. aku join k..

    name : Pn Cahayer

    http://noorcahayamohdnoor.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    pick me pick me.. heheheh

    ReplyDelete
  188. salam...

    sy pun join jugak ye

    Nama : Ina Hashim

    http://ourdreamsoflife.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ^_^

    ReplyDelete
  189. salam..

    nak join jugak tau

    nama : Pn Lisa

    http://suriaamanda.blogspot.com/2010/10/sapa-nak-hadiah-dari-paris.html

    ReplyDelete
  190. salam..

    peserta no...erk, xtau..

    http://miszsephia.blogspot.com/2010/10/ga-sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    tq..

    ReplyDelete
  191. salam kakak~

    dark rose join jugak~;)

    ni link saya:-
    http://rosmarieza2010.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    moga saya berjaya~ n wish korang sume lucky~:)

    ReplyDelete
  192. saya nak mencuba nasik gak.. eheh...

    http://leonorahalim.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    sila sila melawat.... saya mintak maap siap2 kalo entry tu poyos.. isk isk...

    ReplyDelete
  193. saya pun nak join gak...

    http://hz1410.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ReplyDelete
  194. Zanariah Mohd Tap.
    Sudah menjadi salah seorang peserta yang merebut percutian ke Paris. eh, hadiah dari Paris. hee. ((;

    http://zanasukahidup.blogspot.com/2010/10/siapa-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    ur are so welcoming to visit my blog. (:

    ReplyDelete
  195. http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

    nadia! wish me luckkk!!!!!! hehe~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...