October 10, 2010

Blog pilihan hari ini...

korang ingat x aku pernah tanya, 
ramai yang ckp, boleeehh! =) ok, kt pick satu2.
nnti next2 day, aku citer tntg blog korang plak k.
utk blogger pertama ni, harus lah pentingkan yg lebih penting dulu. 
kami harus sentiasa menyaport each other sbb kami adalah biras. =) 
kgg, sila belanja mkn secret resepi dgn kadar segera. huhu.

ini adek manis adalah bernama kak jiji. sudah berkawin dgn encik azim, abg kepada afiq.
bini polis ni korang...jgn main2. sekali kang kena tembak. =)
anak da 2 ye. harap maklong.


dan utk pngetahuan korang, kjiji ni la inai designer aku time aku kawin ari tu.

dan hasilnya adalah sngt tip top.

oh! warna inai sebelah tgn kiri lebih pudar sbb blom kering sepenuhnya aku da teersapu kat baju.
so, xde maknanya nk double layer. jadi taik ayam plak nnti. huhu.
alang2 da cerita tntg kjiji ni, baik terus detail. 
pada sapa2 yg nk lukis inai, mgkin boleh cube deal dgn kjiji k.
sbb dier adalah pro. ceh! =)
dan jgn lupa bgtau korang tau dari blog aku tau! msti dapat dskaun baeekk punye! =)
sekian, moh la kt same2 lawat dier.


6 comments:

  1. me tak pakai pun inai gitu masa me kawin dulu--sbb me rasa mcm buruk kalau pakai :p lain org lain taste kan ;)

    ReplyDelete
  2. jangan lupa cerita pasal blog arol yeah!
    hehe, nak jugak menyibuk si arol nie. :P

    ReplyDelete
  3. ye la sangattt.....penganten yg xleh dok diam mmg camtu kaler inai dia...hahahahah.....

    ReplyDelete
  4. singgah petang sini...
    siap ade segmen blog pilihan lagi... ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...