October 28, 2010

err..ok ke?

kawan2, nk mintak pendapat ni. aku xpnh pong pakai tudung mcm ni. ni pes time pakai. 
tgk org lain pakai comey je. kire aku pon budget nk jadi comey mcm dorang la. =)
tapi.. bile pes time pakai ni, rasa mcm xberapa selesa.. sbb takut nampak huduh bebeno. wlaupun mmg da sedia huduh. bile aku tny afiq, dier ckp ok. nak amek hati kot.. tp aku ni jnis xpuas hati skit selagi xtny banyak pendapat n pandangan. korang tlg kumen boleh? ok ke x aku pkai tudung mcm ni? klu xok, mampus aku xpkai da pasni. da la skali beli terus tiga. tamak btol! huhu..


ok x? biasa aku pkai tudung bawal mcm ni je,

mane lagi ok? klu xok pesen baru aku tu, aku nk g jual balik kat kedai aku beli ni. heee..~

20 comments:

  1. ok je ok je! especially gmbr ke 3..hehe.ok la ni..nant bile lame2 dh biase pakai...dh tau dh care yg sesuai utk muke kite.dlu erin pes time pun nmpk huduh tp lame2 dh sedar diri ini ok juge~ hehe

    ReplyDelete
  2. hai Salam kenal...l tumpang jalan niiii.....tomei leee.....muka bulat cocok msk semua...

    ReplyDelete
  3. cantek la......yang blah kiri pakai shawl kaler cekelet comey !

    ReplyDelete
  4. Comel lah! lagi lagi yg kiri sekali tu. Tak nampak macam 1st time! Dulu Shag lagi comot. Mmg tak ada konfiden lgsg nak kua rumah. Sebab takut org tgk pelik ;Pp

    ReplyDelete
  5. nadia cantik gambar atas tu...mmg fesyen skrg ni...takde dah org pakai tudung bwal dah....zaman dah berlalu..kene berani cuba...u look comey la dear...kene tambah lagi koleksi, heheh...

    ReplyDelete
  6. miza suka pic yang ke3. comey :)
    paling suka bila sis pakai tudung awal :)

    ReplyDelete
  7. hye..oke je.chanteq2 !
    beza bentuk bulat SIKIT jeee.skaf hitam tu adjust2 skit xbulat la nti..hehe.

    ReplyDelete
  8. dear..cantiklah!
    pakai shawl nmpk sgt comel
    pakai bawal pun sama
    muka nadia sesuai pakai apa pun sbb bentuk bujur

    ReplyDelete
  9. sometimes bila dah rasa selesa dengan satu2 fesyen rasa tak yakin lak kan bila try fesyen yg lain tapi bile tgk gambar nad pakai sytle gitu tak la pelik mana. masih suit org kata..nampak muda skit compare to pakai bawal. sama cam gula2 kapas suka yg no 3..

    ReplyDelete
  10. santek lah !!
    Eida pun br nk berjinak jinak nk pakai shawls ni.. nk budget comey cm org lain ! haha ~

    ReplyDelete
  11. ok jek....tp lebey cmel klu yg ank tdung dlm 2 ke blkg sket..bior nmpk mate lebey..bg akma@ibu-Afham ler....(akma pon ngah try tdung ala2 bibik 2 laa...sblm nih pka tdg bwl jek dah slse)hehe

    ReplyDelete
  12. ok jek tu..., cun la tu...
    memula pakai cam tak selesa, lama2 ok la tu...,

    ReplyDelete
  13. dear all the bebes yg menkumen di entry sini, tq sooooo much! u r so great!!! lap u lap u... hehe..
    terus xjadi nk jual kat tokey kedai tu balik, boleh? hehehe
    mgkin akan start biasakan dr walaupon xconfident lagi.. mgkin. mgkin. =)

    ReplyDelete
  14. okla tu..dah cantik...gambar bawah dan atas sama2 cantik

    ReplyDelete
  15. pakai dgn selendang pic ke3 tu okey..

    ReplyDelete
  16. oke jew . tp jgn kedepan sanad laa ank tudung tuh , oke . overall , cun ! kipitdap ! (:

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...