October 08, 2010

comel kan? =) korang nk?

korang ingat x first give away yg aku bt ari tu? 
yg picture kereta merah ku berbunyi tu.....


kan ade 5 orang bloggers bertuah yang aku pilih berdasarkan 
beberapa calculation buatan sendri. korang nk tgk x ape hadiah yg dorang dapat?
xpe la klu xnk tgk pon. aku nk tunjuk jgk. =) skrg mgkin da boleh share kat blog aku da kot sbb aku rasa, kelima2 bloggers ni da terima parcel ni dgn selamat and jayanya. =) 
eh? ke ade blom dapat lagi? xsuprise dah la.. =P

comel kan?? mula2 nk cari yg sebijik mcm kereta merah tu tp non hadow.. 
pueh da duk cari. last2, amek je la ladybug ni. pon comey jgk. 
kpd 5 bloggers bertuah, 
jgn sesekali berani ckp xcomey! klu ckp xcomey, bak sini sila pulang balik. =) 
hahhaa.. sanggup? xnak la. buruk siku i yg da sedia mklum buruk ni.


7 comments:

  1. cumil2!jeles xdpt..huhu..eh..akak dh buang smix ke?

    ReplyDelete
  2. haha... mmg comel sgt2... shera suka... adik2 pun jeles dgn hadiah tu...

    ReplyDelete
  3. yessss !meaw da dapat.....memang comey !hehe.....tengs akak ;)

    ReplyDelete
  4. Hadiah dh smpai kat umah mak.. eifa tak tgok lg, ha..dh xsurprise dh..hehe..

    Tgk cutenyer lady bug 2..xsabar plak nk blk rumah tgk =p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...