October 08, 2010

omg! baru bbrp jam announce, terus dapat, yey!

selamat pagi jumaat semua! =)
kan semalam aku ada announce, sape2 yg dapat capture jumlah visitor
lebih dari 15org dlm 1 masa, amek gambar, then email aku. terus tibe2 dapat email. 
mak aii...cepatny0! 
xsangka plak aku..mula2 aku mcm berani je bt announce sbb aku tau, xkan lebihnye. 
sbb biasa aku tgk, nk sampai 15org pon susah. 15 org tu pon da boleh bt aku tdo mlm termimpi2 belog je da pun. biasa la kan. ni blog picisan celah gigi je. =)
sekali, lebih! yey!!



lihat dgn pnuh kasih syg mncurah2 hingga ke ladang gandum..=)

seee... 24 org online.. suke! =)
*ceh!baru 24, tu p0n kecoh! maap, aku kan picisan je. harus la excited terlebih.
emm.. agak2, boleh lebih dari ni lagi ke? klu ade, capturekan lagi boleh??..
tapi.. nk pk jap ade adiah x. takuuutt.... saya dah nk bankrup dah ni ye kawan2! =)

Oh! sblom terlupa.
siapakah yg baik hati dan bernasib baik smpat capture visitor counter aku ni?


xsangka plak biras aku sendiri yg sempat capture! serius xsangka.
siap boleh sms tny dier balik, akak edit eh? hahaha..
kak jijah..kak jijah.. tq kak! save duit p0s i..selamat.. =)


3 comments:

  1. wah.. mesti gembirakan bile visitor banyak macam tue..
    tahniah..

    ReplyDelete
  2. klu i pndai la kn...drpada edit yg blog u pnye baik edit yg blog i, bole berlagak sket kat u visitor i rmi...agak² buat 100 org dlm satu masa...hahhahaha....hadiah jgn lupa...dont 4get ur prOmise...

    ReplyDelete
  3. nadia tue org kata rezekiiiiii hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...