October 08, 2010

baby mati digigit and diseret kera!


semalam aku ada bc paper metro, keciannya.... 
ada sorang baby ni, baru je lahir 4hari. meninggal sbb digigit dan diseret segerombolan kera. isk! bahaya btol! baru 4 hari, name pon blom bagi lagi, sakit mak dier bersalin p0n blom hilang. kecian kan. kera2 ni gigit and seret baby ni sampai ke tangga. 
kera2 liar ni main serbu je rumah dorang. last2, kena tembak mcm dlm gambar ni. 
padan muka! nate nate ni! =)



3 comments:

  1. huwaaa..sedihnye !jgn meroyan sudah le mak nye...trauma taww...
    maybe ade laa hikmah d sbalik tragedi ni..
    kera2 tu masuk ikut tingkap ke pintu yek?klo pintu,awat laa xtutup..

    ReplyDelete
  2. macam heran juga kera ni boleh ambik baby... sebab biasanya kera makan buahan je kot kan. sampai hati kera tu huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...