October 12, 2010

blog xberapa sihat..

aku pon xtau nape blog aku ni memang suka bt perangai. 
kdg2 bengang pon ade. 
aku tgk korang update blog, upload gambar, laju je.. xde sebarang masalah kan? 
bile blog aku start nk manja2 bagai, 
nk upload pic, 1 picture mau sampai 1 jam, duk loading tang tu je, da start nak mmbebel da.
1 jam beb duk mcm ni je. sabo je la.
 

mcm smlm. mula2 mcm nk siap2 kan entri utk hari ni. 
sbb biasa aku auto publish je. harap maklum. huhu. 
tapi smlm, ya allah. sampai pkol 3 pagi, br 3 keping picture dapat upload. 
boleh bikin gua panas. 
nasib baik blog korang sume ade. 1 1 aku belek.
so hari ni, terima la cerita aku yang hot2 dari ladang. siap taip, terus publish. taip pulish, taip publish. tp jgn ckp aku xde keje lain plak. keje aku belambak hokeh! =)



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...