October 06, 2010

TQ s0ooo much bebes!

terima kasih yg xterhingga pada semua yg sudi singgah kat blog aku ni 
walaupon kdg2 k0rg singgah bt syarat xsampai 2 minit je pong. =) 
kire ok la kan dari xpernah singgah langsung. korang ttp berharga.. huhu
tapi kdg2, aku selalu pk, sape yg baca blog aku ni? ade ke? 
dorg ni amek hati aku ke ape? ade ke yg btol2 baca sbijik2 ape yg aku tulis?
xkan korang xb0san k0t.. =)
tq s0oo much ye kwan2. sy sngt berharap klu boleh, bgtau la sy sape kalian. 
sy akan cuba balas jasa baik kalian. wlaupon xseberapa. ye?


utk blogger2 yg berdaftar dgn nuffnang,
kdg2, nuffnang banyak menolong sy.
sy ttp tau korang ade singgah walaupon sekejap. =) terima kasih ye..


7 comments:

  1. ala..syue takde pulak! pdhal rjin jek tekan2 ni..hehehe :D

    ReplyDelete
  2. mana daku? mana? manaaaaaaaaaaaaa? hehehe

    ReplyDelete
  3. hehehe..
    ada gak gambar Cute Mum disitu...

    ReplyDelete
  4. kasih diterima..insyaallah kalau sempat akan singgah..kalau tak sempat akan singgah juga lain hari...

    ReplyDelete
  5. sya selalu singgah tp sya x komen..hik..hik..xpe kan..tp arini sya rase nak komen pulak..

    ReplyDelete
  6. syue, mgkin time akak capture pic ni, syue da lawat awal2 da.. =)
    xpe, nnti tekan2 lagi ye.. terima kasih xterhingga syue ye..

    akak kancil biru, hehee.. xde dlm pic eh kak?sorry..tp
    nnti bile ade je pic kancil biru view, sy terus capture, boleh kak? hehhee..

    cute mum, mestik! =)

    kak intan, sila la akak ye..
    n utk kak idah kt,
    la.. terima kasih bnyk2 kak...
    dtg senyap2 ye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...