October 06, 2010

Boleh x kadang2, sy jadikan korang entry saya?

oleh disebabkan kadang2 idea xkuar langsung utk bt entry ape, 
aku nk mntk izin dgn korang ni.
boleh x kadang2 aku bt review tntg blog korang? 
contohnya mcm ari ahad, aku pilih sorang. ari isnin, aku pilih org lain plak. 
xde la hari2 blog yg same je. mgkin aku akan khaskan, setiap hari ahad adalah hari me'review'kan blog korang yang aku baca, boleh kawan2? 
dan the first blog review yg aku akn bt nnti adalah utk blog ini,


xsalah kan klu saling tlg menolong up kan trafik sesame kt?



17 comments:

  1. Boleh boleh.
    belog kite juga tau!
    hikhik

    ReplyDelete
  2. boleh aje hahaha.... amat di alualukan :P

    ReplyDelete
  3. tak salah kak..kalau akak review ttg blog orang lain..follower akak akan tau psl blog tu. Tuan punya blog tu mesti akan berterima kasih dengan akak nanti =)

    ReplyDelete
  4. pick me.
    *malu
    lariiiiiikkkkk..

    ReplyDelete
  5. wah boleh sangat satu idea yg bagus..boleh menambahkan kenalan..jgn lupa blog kita eh...tq

    ReplyDelete
  6. hehehe... dlm bnyk2 comment utk entry ni,
    komen kak eis paling bt sy tergelak. comel gile!
    tibe2 terbayang muka kak eis ckp, pick me.
    dan terus lari sbb malu. hhuhuuhu

    oh! semestinye akan dibuat entry khas utk semua pengomen2 disini ya! tq bebes.. =)

    ReplyDelete
  7. sangat-sangatt boleh larh sis..hehe

    ReplyDelete
  8. wahhhh... itu je yang ai mampu komen.hik3..

    ReplyDelete
  9. akk sudi ke nk iklan an blog farra?? hehe..

    ReplyDelete
  10. wahh nadia..boleh2..blog weeda juga ye..ngeee~~

    ReplyDelete
  11. wah rajinnya nadia..pilih 1 hari dalam seminggu untuk review blog..hari lain maybe nadia boleh bagi resepi memasak or tips rumah tangga..sbb br kahwin kan??hihi..cadangan cik tom je...tp idea nadia tue mmg bagus..lalala~

    ReplyDelete
  12. ni yg nk buat akk lari marathon ni, nape akk yg dulu,malu laaaaa (lari pas baton smbil jerit kuat² tima kasehhhh nadiaaaaaaa)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...