October 15, 2010

bile encik Anon mula berkata2..

hai encik anon! =) 
terima kasih ye utk kutukan dalam pujian nie. =p
masalahnya kan cik anon, nadia sbnrnya xbape pandai nk design2 header ni.
serius xterer..
kire yang ni ok la daripada xde header langsung kan..
apa kata cik an0n tolong design kan utk nadia, boleh?
your link url please.. =)


8 comments:

  1. eh nadia...anon mana cakap macam tu tu...haish..

    bagi weeda kan header nadia dah cantik tau..seriuss tak tipu...tak yah amek hati sangat dengan anon tu..

    ReplyDelete
  2. dni tak suka orang datang blog komen blog kita tak sesuai itu ini... kata blog kita berat la... lainla kalau kita letak widget bukan2. ni tak, tahu komen je. macam bagus sangat. nak komen mengenai layout atau banner rasanya tak sesuai... hu. itu citarasa masing2. bukan semua suka apa yang kita suka.. dan bukan semua suka apa yang dia suka.. jadi diri sendiri lagi bagus

    ReplyDelete
  3. nadia,
    abaikan anon itu,
    header kmu dah cantik..

    cik puan nadia..
    teruja nih jumpe belog kawan lama:)
    kenal lagi x??
    nik klas c mrsm pc:)

    ReplyDelete
  4. konpom org ni dengki dgn incredible design or nk menjahanamkan bisnes dia...huhu...ok la tuh...baik ada dari xde...

    ReplyDelete
  5. xsuke anonymous comment..adoiiyai..ok je kak header tu..xde pn yg xok..

    ReplyDelete
  6. erm abaikan jer anon tue biasalah dengki kot sbb blog nadia cantikan...

    ReplyDelete
  7. weeda, tq ye utk pujian itu..
    xtau la anon mane ni.. lain kali, kepada anon2 diluar sana, sila letak nama ye.
    sng kt semua nk mengumpat. =)

    dni, tu la.. tau xpe..
    kdg2, kt xleh nk ikt sume ape org ckp ni..
    sbb ssh sng, kt yg tanggung sndri..
    sng ckp, ikut hati and citarasa masing2 k..

    mashimaro,
    hi nik! =)
    ingt la.. msti ingt.. sbb nik kls c ni sorang je rasanya.. yang kecik2 tu.. hehhee
    oh ye! cik puan nadia sudaaa... =)
    malu la plak.. hehe...

    mush aka kak jiji,
    mungkin si anon ni nak kondem sy sebenarnya kak.
    sbb mgkin dier xtau yang header sy ni incredibles yg design.
    msti klu klieza incredible baca ni dier terasa ati..
    biar la si anon ni, jnji cantik dihati i..
    kan kak?

    missyamissyou,
    kdg2 manusia ni xboleh diramal dan luar dari kemampuan kt.. =)

    kak intan,
    sy rasa...
    dier xdengki la kak.
    bt pe dier nk dengki dgn saya.
    mgkin sbb dier bosan kot.. huhu

    ReplyDelete
  8. sesuka hati jer anon nie..
    mata die sakit eh tgk header nadia?
    haha biar ja la..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...