October 22, 2010

iklan Nuffnang yang paling mahal.

buat masa sekarang ni, antara beberapa BE yg tgh running dlm blog aku,
iklan ni yang paling masyuk. mmg masyuk..
Citibank Clear Card SS
syg, u stay lame2 lagi kat sni ye. =)
dan kepada korang semua yg ada BE ni, tahniah bebes! semoga berkekalan. 
ceh! mcm nk wish org kwin plak kan. =)



6 comments:

  1. saya sekarang ni dapat dari Air Asia ajer ....kadang2 ada gak Astro :D teringin nak dapat CitiBank..tapi x ada pun

    ReplyDelete
  2. saya lak ada gak dpat citibank....
    tp yg pling masyuk digi la...

    ReplyDelete
  3. cayalah!! kumpul jgn tak kumpul :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...