October 09, 2010

korang penah main 'The Mouth of Truth'?

korang pernah dgr x 'the mouth of truth' ni?
bkn main mcm saidina tu ye kawan2. ni permainan yg sngt mudah tutup mata pon boleh main.
tp, ade setgh org ckp xbaik.
sbb mouth of truth ni lebih pada mcm tilik nasib.
tp, bg aku, bergantung pada niat n nawaitu saumarodin masing2. 
aku try bnde ni sbb jakun mmg xpnh jmpe benda purba mcm ni. nk jgk rasa main bnde ni.
pes time katekan. =)
dan setahu aku, dlm mesia, bnde alah ni ada kat mid valley je. tp xtau la kot ade kat lain. 
name lagi pes time kan..
ni la pakcik purba 'the mouth of truth'.
 

cara nak main atau lebih dikenali cara nk tilik nasib ni,
korang masukkan duit 50sen then masukkan tapak tgn kat dlm mulut pakcik purba ni.
dier akan scan segala urat2 saraf, saraf2 bertuah and saraf2 xberapa bertuah
tu dlm lbh kurang 30saat. =)
nnti, dier akan kluar rsult through a piece of paper. mcm ni.


apakah result nasib aku. haha. meh aku share.


- Anda mahu mengetahui keadaan yg sebenarnya sebelum mmbuat keputusan.  
*kdg2 ye, kadang2 main tibai je.
- Kebersihan diri adalah sangat penting bagi diri anda. *tepat skali! =)
- Anda dpengaruhi oleh pandangan org lain dan persekitaran anda sendiri 
dlm memilih pasangan hdup.
* xberapa tepat. ko pengaruh la ape pon. afiq ni cinta mati aku. =p
- Anda mungkin ditimpa kemalangan ttapi rasanya ia tidak akan mmbawa kesan yg serius.
* ye ke? konpem? xde maknanya. kang tibe2 innalillah, siap ko pakcik purba! hancur ko aku ketuk!


dan graf tu mnunjukkan percentage per 10.


hidup: 8/10
cinta: 8/10
nasib: 8/10
kesihatan: 6/10
seks: 4/10 *woi! sikitnyO! tny afiq ah wei. =)



sekian, mmg xboleh percayo.  menipu je kje pakcik purba ni. udah2 ler tu. =)


2 comments:

  1. benda macam nie pun ada jugak?? Baru mira tahu.

    ReplyDelete
  2. hahaha... shera penah tgk je mesin ni... main tak pernah.. tapi suka sj2 masuk tangan dlm mesin tu.. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...