October 26, 2010

baru saya faham..

kepada beberapa org blogger otai yang bnyk membantu aku tntg nuffnang sblom ni,
terima kasih ye. 
sekarang, baru saya faham macam mane dari buffered earing bertukar ke  
meter earning.
sbb saya kan br pes time dpt BE 2 mggu lepas.
huhu.. kecian kan. tp mmg btol. selama 4 bulan berbelog ni, 
2 mngu lepas baru dapat first BE. 
dan rupa2nya, selagi BE tu duk running, biar je la.
senget btol aku ni sbb boleh pulak tny, asal BE ni xbenti2.
ingtkan mmg setiap BE running utk semnggu je. huhu.
terus 2 BE ni merajuk dan terus mnjadik ME.

dari buffered earing mnjadi meter earning tu maksudnya,
bila iklan tu da bosan duk blog kt, dier akan stop kan iklan tu diblog kt.
dan advertiser tu akan bayar kt. 
bayar tu yang dipanggil meter earning.

mcm ni,

dan pagi ni, hati terus gumbira sbb nuffnang da tambah lagi 2 BE!
patah tumbuh hilang berganti. ceh! =)




12 comments:

  1. miza pun baru belajar. jom godek2 entry otai blogger. hehe

    ReplyDelete
  2. tahnaih k...banyak dapat BE...time tengah dapat banyak BE ni la kena wat entry mantop2 k...supaya dapat banyak RM BE...good luck

    ReplyDelete
  3. ya btul...bukan senang nk dapat BE..semua orang nak BE, cumanya bila dah ada kna hargai betul2..:)

    ReplyDelete
  4. memang saya masih tak fahamlah....tolong2

    ReplyDelete
  5. uwaaa...jelesnya kat cik adik ni..akak xdpt lg be BE tau..huhu..cmne nih nk tawan hati nuffnang...

    ReplyDelete
  6. tahniah dear..weeda setahun join nuff baru dapat BE..huhu

    ReplyDelete
  7. nak jugak, sila beri tunjuk ajar secara personel kepada saya....huhuhuh

    ReplyDelete
  8. miza,
    haah.. blog2 otai sngt mmbantu.
    bnyk yang nadia belajar dr blog dorang.

    anje aka mama balkis dan kak kancil biru,
    setuju! time BE tgh running ni la kt pon kena running gak. uhuuhu..
    tp kdg2, lelah gak nk kejar BE ni..huu

    rizziela,kak fiz and mush aka kak jiji,

    nnti nadia ada masa, nadia cuba terangkan utk akak3 ye. tp jgn ckp nadia budget pandai plak.
    nadia bgtau ape yang nadia tahu aje... =)
    insyaallah terus zassss dapat be.. huhhu.. yo yo oii je kan.. =)

    ReplyDelete
  9. dni ni ada 2 je BE... tak naik2.. bukan senang nak dapat. nak turun kejap je. nak dapat, sakit ooh cam nak masuk ICu kan kan hehe... tahniah tau

    ReplyDelete
  10. hehe.tahniah kak nadia.. :)

    kite xtau langsung macam mana nak guna nuffnang ni..hehe.nnt senang2..akak ajar la eh.. :)

    tq!

    ReplyDelete
  11. pergh!!tahniah2!mantap la kamu!hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...