October 18, 2010

need your favour please....

korang, aku nk tny ni..tulun..tulun..=)
oleh disebabkan ini adalah BE pertama aku sepanjang aku bergelar blogger ni, 
jadi bnyk lagi yang aku xtau dan antaranya skrg yg aku nk tny korang.
earning nuffnang diupdate setiap hari isnin kan.
tp income dari BE, dier xupdate utk setiap minggu eh? 
sbbnye mcm ni. BE yg berlegar2 kat blog aku ni da seminggu.
earning BE yang ade ni still meningkat. 
wlaupun dorang still xremovekan, maksudnya, BE tu still dikira la kan wlaupun da smggu?
tapi, bile aku check 'jumlah semasa',  jumlah dier still xbergerak. 
earning aku just datang dari kempen2 yang pay by click tu sahaja.
blom tambah dengan earning dari Buffered Earning aku. 
BE ni dorang ade hari specific jgk ke baru update skali dlm earning?
 
income earning semasa aku hanya dtg dari sini.


blom dikira yang ni.
bile dorang akan update total earning kt skali dgn earning dari BE? bkn hari isnin jgk eh?
aku xbape reti bab2 BE ni. almaklum la, pes time... =)
TQ kawan2 yang baek hati..


9 comments:

  1. yang jumlah hasil BE akan ditotal dengan semua yang kita ade bile Be tu dah bertukar jadi ME nadia:)

    ME tu maksudnya,dah takkan ada lagi iklan tu berlegar2 kat belog kite:)

    ReplyDelete
  2. yang BE kene tunggu jadi ME dulu baru ada total ;)

    ReplyDelete
  3. oo.. tq sooo much sifu dini and sifu mashi maro! =)
    kena tnggu ME la ni ye.. ok now, nadia da paham.. tq bebes..

    ReplyDelete
  4. yong pon xtau la dear..hehe
    masih blur ngn bende2 ni~

    ReplyDelete
  5. me lagi tak tau...
    xpenah dapat pon..
    heheh..

    ReplyDelete
  6. kak intan,
    xla.. sbb orang lain lagi banyak...
    lagipon nadia ni pes time kak..

    kak yong,
    nadia pon blur2 jugak lagi.. huhuh

    mush,
    oit! xujan la..mane lebat nye.. =)

    cute mum,
    mgkin and xmustahil lepas ni akan dapat k..

    ReplyDelete
  7. wah!byknye BE!tahniah sis!hihi..
    neway btol la..total earning BE dikira lepas die jadi ME nt..=)
    pastu earning BE nie die update taip2 hari tau..bkn seminggu sekali..if xnaek..mananye masa iklan tue muncul xde org dtg blog sis..sbb cam ifa pun ada gak BE yg earning die mantap..ad agak yg tdak..sebab die jarang2 kuar masa trafik byk..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...