October 26, 2010

5 bnde bila saya be-bruk-ben

kieyu, tq utk tag ini! =)
tapi.. apa sbnarnya yg tag ni nak sebenarnya ek? 
5 bnde yang saya bkk time saya online ke?
ke 5 bnde pasal saya mcm hobi ke, dan sbgainya?
xpe la kieyu, nadia jawab ikut kefahaman la. huhu.
5 bnde pertama yang saya wajib bkk bile saya berbroadband,

1. www.blogger.com
ini wajibal runnah. =) klu xbkk, rasa mcm xsenang duduk. 

2. nuffnang.com.my
ni sbb mata duitan. hhuhu.. xde la. setiap kali sy bkk page nuffnang ni, saya akan belek 1 1.
berapa org masuk hari ni, dari mana, bandingkan dgn hari2 lepas, 
dan tgk earning BE. of course.... =)

3. www.hmetro.com.my
wajib sbb nak tau perkembangan terbaru n boleh jadi point utk bt entry bile xde idea.

4. gmail.com
sbb bnyk bnde sume masuk email ni je. mane tau korang ade anta surat cinta ke. =)

5. tgk fesbuk adik2 saya.
sedihkan. kakak xde facebook. 
hanya pantau perkembangan terbaru adik2 dari fesbuk ajo le.. =)


5 je kan tag ni mintak?
klu x, mau saya listkan seeemmmuuuaaaaa skali belog korang. hikhik! =)


5 comments:

  1. Anda telah ditag..
    Jom klik sini :)
    http://muallimah86.blogspot.com/2010/10/kena-tag-lagi.html

    ReplyDelete
  2. aisyah,
    done already smlm after di tag oleh miza yusuf.
    btw, tq ya! =)

    ReplyDelete
  3. tulah pasal nadia ingt kamu tua dari nadia sbb si ifa aka tiefazatie panggil kamu sis nadia ahhahah sebb ifa tua pada nadia (me)tula nadia cnfius tu :D ok dah tau skrang hahaahha pas ni bolh main masak2 skali yer hahah

    ReplyDelete
  4. sib baik depa mintak 5 jek kan...padehal byk website yg uuols terjah kan kan hahahaha

    ReplyDelete
  5. eh lupa lak...betul la uols pronouns nama weols tu....pandai uols haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...