January 02, 2013

harga pintu bilik air


ni salah satu mesej yang aku terima dan aku tak lupa yang ada orang pernah tanya tentang pintu bilik air. sebabnya, sebenarnya ada beberapa orang lagi pernah email aku tanya pasal pintu bilik air sebelum-sebelum ni tapiiii heyyy tak menyempat nak karang ayat. last-last, terlupa. sorryyyyyyyyyyyyyy. (-___-)


dorang tanya pasal harga pintu ni dari entry aku sebelum ni, kos pengubahsuaian bilik air. macam aku punya ni, aku tak tau harga sebenar berapa sebab aku bayar lumsum termasuk dengan semua sekali renovate sebuah rumah. jadi aku tak tau harga pintu seketul ni berapa, cat berapa, tiles berapa, semuaaaa aku tak tau sebab aku tak tengok list harga hari tu. aku bayar seketul semua sekali, dorang buat keje, janji siap macam aku nak. kalau takkkkk, siapppppppp! :p gambar atas ni pintu bilik air tetamu. yang bawah ni pintu bilik air dalam bilik aku. 


1 pintu tema merah putih, 1 pintu tema hitam putih. design dua dua bilik air tak sama patern sebab dua dua bilik air keluasan berbeza. kalau ikutkan asal, dalam masterbed room ada bathtub tapi semuaaaa aku bukak. bilik air dua dua memang aku fully renovate. kaw tau sebab ape? sebab aku geliiiiiiiiiiiiii. T___T owner sebelum ni kann india dan dia bela anjing. aku imagine, mungkin hujung-hujung minggu dia biarkan anjing dia berenang-renang sambil bersiar-siar dalam bathtub. wa tak sanggup. jahat kan pemikiran aku? imaginasi sokmoooo terlebih dose. hewhew. jadi aku buang terus bathtub. heyy tak payah nak berbathtub sangatttt la. tak berbathtub pon dah tak larat. kalau ada bathtub apetah lagi. kohkohkoh. (x___X)

oh berbalik kepada harga pintu bilik air ni, oleh disebabkan aku tak tau harga pintu ni berapa, kebetulan adam si tauke cermin besar dekat rumah aku ni pon ada buat servis jual and pasang pintu bilik air ni. aku tanya dia. dia cakap, harga dia RM400. siap semuaaaaaaa. mana tau kot-kot korang nak beli dengan dia kannn. aku rekemennn je. kaw nak, kaw contact adam. aku tak reti sangatttt. 

adam, 012-3279932
 
 

28 comments:

  1. eh murah juga.. cantik pintu toilet tu.. hehehe kalau ena pun, ena akan buat sedemikian juga... geli okay even ena ni suka anjing

    ReplyDelete
  2. wahh..cantik gila pintu tu... kenapa saya tak pernah tau keujudan pintu2 cantik macam ni? bilik air saya pintu dia dah macam pintu jamban kat kampung dah..hahaha

    ReplyDelete
  3. trend skrg ni mmg pintu mcm ni... cantik dan jimat ruang lbh2 lg kalau utk rumah yg blk air die tak bsr... anyway, cantik design u pilih...

    ReplyDelete
  4. woi bath tub boleh rendam lama2 tau..syok wooo kau ape tau hahahaha...

    ReplyDelete
  5. cantik jugak pintu bilik macam ni, boleh rekemenkan kat ayah suh buh pintu camni...kikiki

    ReplyDelete
  6. mmg cantik pintu bilik airnya.boleh thn gak harganya..hehe

    ReplyDelete
  7. Cantik la nadia.akk pn nk tukar pintu bilik air jugak la

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum awak! hehe. wahh bestnya, fully renovation ekk. rumah sewa ke nadia? cantik banget ni!

    ReplyDelete
  9. Awat tak buat pintu lutsinar? Eh lupe, yaya dah tak larat! HAHHAHAHAHA

    ReplyDelete
  10. Cantik pintu bilik air..

    Harga pun boleh tahan :D

    ReplyDelete
  11. cntik pinti..boleh thnls hrga die

    ReplyDelete
  12. saya sungguh berkenan dengan design2. corak2 serta semua yang ada dalam rumah awak. #ayat skema utk nadia. hehe.

    siyes. ct suka sangat!

    ReplyDelete
  13. soooo in love with ur pintu bilik air....

    ReplyDelete
  14. memang cantik pun pintu nie..akak tak beli rumah lagi.. pasni boleh deco2 bersama nadia hehehe

    ReplyDelete
  15. cantiknya.. conpom masuk tandas selalu lepas ni

    ReplyDelete
  16. bestla tgk rmh awk. bnyk kali msuk majalah plak 2...skg tgh memikir deko rmh...nad dlu refer kt mna ? ada gna id ker

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak guna mana2 id ponn, guna plan sendiri :)
      yang rumah nadia ni memang 100% hasil berangan nadia. tak de refer atau tiru mana2 tapii nadia suka baca buku anjung seri. hehe

      Delete
  17. gua punya lagi cantik

    ReplyDelete
  18. Nk bli..ngh cri pintu blik air wana pink

    ReplyDelete
  19. Kalau nk cari tu kang buat keje2 renovate bole cll sy k,,,0173699041

    ReplyDelete
  20. Bole call sy jika nak buat renovate homes...0173699041

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...