January 09, 2013

jumlah sumbangan setakat 7.1.2013


hari-hari cite blog aku pasal perkembangan anak yatimmm anak yatimmm anak yatimmm. :) harap korang tak jemu mahupun berbulu. dah tau berbulu kenapa baca? kannn. hewhew. ok berbalik kepada jumlah sumbangan kita, meh aku update yang terbaru.


untuk sumbangan sebelum-sebelum ni,
19, 20, dan 21hb December boleh tengok sini.
22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, dan 29hb December boleh tengok sini.
30 December, 31 December, dan  1 Januari, boleh tengok sini. 

2 Januari boleh tengok sini.

yang terbaru, 
# untuk sumbangan 3.1.2013, RM20+RM20
Jumlah kutipan 3.1.2013: RM40.00 


# untuk sumbangan 4.1.2013, RM10+RM30+RM10
Jumlah kutipan 4.1.2013: RM50.00 


# untuk sumbangan 5.1.2013, RM0
Jumlah kutipan 5.1.2013: RM0


# untuk sumbangan 6.1.2013, RM2.00
Jumlah kutipan 6.1.2013: RM2.00


# untuk sumbangan 7.1.2013, RM100+RM500+RM10
Jumlah kutipan 7.1.2013: RM610.00


Transaksi setiap hari. 

1. Jumlah kutipan 19.12.2012: RM55.00
2. Jumlah kutipan 20.12.2012: RM235.00
3. Jumlah kutipan 21.12.2012: RM504.00
4. Jumlah kutipan 22.12.2012: RM55.00
5. Jumlah kutipan 23.12.2012: RM50.00
6. Jumlah kutipan 24.12.2012: RM50.00
7. Jumlah kutipan 25.12.2012: RM80.00
8. Jumlah kutipan 26.12.2012: RM130.00
9. Jumlah kutipan 27.12.2012: RM5.00
10. Jumlah kutipan 28.12.2012: RM0
11. Jumlah kutipan 29.12.2012: RM0
12. Jumlah kutipan 30.12.2012: RM0
13. Jumlah kutipan 31.12.2012: RM40.00
14. Jumlah kutipan 1.1.2013: RM205.00
15. Jumlah kutipan 2.1.2013: RM40.00

16. Jumlah kutipan 3.1.2013: RM40.00
17. Jumlah kutipan 4.1.2013: RM50.00
18. Jumlah kutipan 5.1.2013: RM0
19. Jumlah kutipan 6.1.2013: RM2.00
20. Jumlah kutipan 7.1.2013: RM610.00   

 __________________________________

TOTAL: RM2151.00

Alhamdulillahhhh. dah cecah 2k! :)) tapi belum boleh berlapang dada berjoget mesra lagiiii sebabb banyakkkk lagi kita perlukan peruntukan. walau berapa lahh sangattt usaha kita semua nak dibandingkan dengan orang lain, sekurang-kurangnya kita usaha sama-sama membantu dorang seikhlas hati seboleh mungkin daripada ceahhhhh bercakap je pandai, buatnya tak. T__T

OHH sebelum terlupa, PERHATIAN kepada semuaaaaa peserta yang dah bagi nama dekat nadia hari tu untuk join event ni, kak leeyana, sheila, kak amy, emma, ummi, kak mimi, nana, azzara azwiza, rosmaria abdul razak, marissa, syida, nia dania, kak bella, kak nunu, siti farishah an, kak elly, abg bebel, kak haryati, boni kacak, kak just, tirana aduka dan nurul. :) satu benda yang nadia terlupa nak inform awal-awal hari tu, setiap penyertaan kena bayar RM10 ye untuk makan minum kita sepanjang hari. RM10 per head. RM10 ni adalah untuk makan pagi, tengahari dan minum petang. kalau ikutkan, bolehhh je nak guna duit sumbangan terkumpul tapi tak baikk. tu kan orang derma untuk anak yatim. kalau kita guna untuk kepentingan keperutan kita, tak ke kurang sopan namanya. :) 

takkan sepanjang hari majlis nanti taknak makan taknak minum kann. dah la aktiviti-aktiviti nanti perlu mengerah tenaga. kata buat kerja amal. pagi sampai petang uolssss. hihi. tolong buat bayaran RM10 per head ni secepat mungkin ye sebab nak book makanan. kalau contohnya nanti korang dah bayar RM10 ni, lepas tu last minit korang tak dapat datang, duit ni kira halal la ye. terus masuk tabung sumbangan untuk anak-anak yatim sebab tak menyempat dah nak cancel makan minum last minit sebab order makanan ikut jumlah kepala peserta. oraittttt? nak nombor akaun sila email nadia ok, nadiafarahida@gmail.com. 
  
part paling bestttt, ada yang sudi sponser kanopi yeayy! :) thank you soooo much kak heze owner salamah cateringg. ada jugak yang sudi bagi peruntukan untuk cadar, dan peralatan mandi setiap anak-anak, nanti boleh bungkus cantik cantik buat hamper sorang satu yahooo. thank you kak lim! harap-harap nanti you dapat angpau lagi banyak. hihi :)) ada yang sudi bagi sumbangan apam polkadot sebagai gift untuk setiap anak-anak, thank you kak nurrr! ada yang sudi bagi sumbangan peruntukan makan minum untuk semua anak yatim time majlis ni berlangsung, bestnyaaaa. thank you abg fifi and ruby! :) dan ada beberapa lagi yang sudi memberi sumbangan cumaa bukan semua sumbangan kita boleh amek bulat-bulat. semuaaaa perlu dipertimbangkan. yang mana boleh amek kita amek, yang tak boleh kita cuba usaha sendiri. oraittt? :)

18 comments:

  1. wow... Alhamdulillah... sumbangan yg luar jangka diterima... ehh... nak tahu gak... ape xtvt masa kat sana nnti... mengecat ke? bina rumah baru ke?

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...usaha murni sering dipermudahkan =)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..makin banyak jumlah yang terkumpul...

    ReplyDelete
  4. boleh ke lg akak nk join jd peserta

    ReplyDelete
  5. moga mkin byk yg diterima dan smoga smua bjln lncr ya nadia..

    ReplyDelete
  6. Nadia, akk akan bank in duit t-shirt dgn duit RM10 tu ya... kiranya akk dengan hubby rm20 la kan. Nnt akk inform Nadia ya.. Tq :D

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum nadia, nanti sheila bank in duit lagi ye. Alhamdullilah syukur, ramai yang sudi membantu. terharunya...

    ReplyDelete
  8. yeay! RM10 under ida settle... ;)

    ReplyDelete
  9. ok nadia....noted..

    byk ye sumbangan yg anak2 yatim....rezeki diorang

    ReplyDelete
  10. macam mana nak derma?

    reply dekat email i please.

    zactyrashid@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah....moga allah permudahkan semuanya

    ReplyDelete
  12. rezeki anak2 yatim.
    akak tak tahu la dapat join ker tak. takut confirm nnt tak jadi.

    ReplyDelete
  13. akak dh bank in ya nadia...check email

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...