January 04, 2013

facebook nadiafarahida

oleh disebabkan ada beberapa orang email aku bagitau tak jumpa cari butang message dekat facebook aku T__T, tak dinafikan kadang-kadang aku sendiri pon confius, butang message ni ada ke takde. kadang-kadang ada, kadang-kadang takde. aku dah la spesis buta it. nak main coding-coding ni apetah lagi. dan lagi satu kelemahan aku, aku bukan spesis mengapprove orang add dekat facebook sesuka hati kalau aku tak kenal. bukan sebab bajet bagus ape takkkk. tapi aku lebih gemar tau sape pemilik facebook ituueww. contohnya macam tengah-tengah belek facebook, oooo sedara aku ni, ooooo budak sekolah rendah aku dulu ni, ooo blogger ni, oooo dia pernah plkn sama-sama dengan aku, ooo dia baca blog aku. HAAAAA macam tu. tak nak nanti, ehhh sapeeeeee ni meroyan dalam facebook. tak kenal ponnnn. (x______X) 

kalau kaw nak add aku, bolehhh. ni facebook personal aku. silakannn. add la, tapi nanti jangan lupa tinggalkan mesej sekali tau. contohnya hai nadia, saya baca blog awak yang tak sedap langsung tueew. awak selalu perasan sorang-sorang. berat awak berapa eh? #pengsan. sahhhhhh aku tak approve. kohkohkoh. :) hihi. tapi kalau kaw nak lagi senang mesej aku, tak kesah nak tanya soalan apa, pasal event anak yatim ni ke, pasal rumah ke, pasal dekorasi ke, pasal laki ke, tak kesah laaa apa-apa, malas nak email-email bagai kannnn, kaw mesej dekat page aku ni pon boleh. 


kalau sudi klik LIKE lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aku terharu. T____T hewhew. punyaaa la dah lame buat page ni, tahun 2010 kalau tak silap tapi tak reti nak guna faedah dia sangat. sekarang, bila ada yang komplen takleh mesej, baru hegeh-hegeh pikir macam mana cara lain boleh contact aku selain dari email and facebook nadiasyafiq tu. ok dah, sekarang korang dah boleh mula mesej aku dekat sini www.facebook.com/blognadiafarahida

ceahhhhhhhhhhhh, ayatttttt. bajet orang kenal kaw sape. kesiann kann. kuikuikui.

27 comments:

  1. akak pun x berapa suka approve org x tentu hala...hehehe...nanti akak jumpa akak add akak inform ye nadia..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. waa sheila nak add nadia pakai id suami boleh? nama Hadi Kahar. hihi sheila dah deactived fb sheila. tak best hihi :)

    ReplyDelete
  3. haha dah add :D dan dah di'approve' :)

    ReplyDelete
  4. akk dah lama x buka FB ..
    ingat nak tutup !

    ReplyDelete
  5. berat kau 55 kg sekian terima kasih k.bai hahaha...

    ReplyDelete
  6. In shaa Allah nnt kak nad like =)

    ReplyDelete
  7. hehehe ena dah like da.. sis ni memang comel sungguh!

    ReplyDelete
  8. Hai saya nak berkenalan dengan awak boleh? ASAL pehlis.... ;p

    ReplyDelete
  9. artis r dia.. ada page.. hihi..

    ReplyDelete
  10. dengan ini, diisyhtiharkan yang saya telah mengelike page tersebut..hehehhe

    ReplyDelete
  11. kalau akak, mmg takkan approve kalu yang tak kenal tak suke...same la tu reason ngn nadia...

    ReplyDelete
  12. wah..nadia dah ade fanpage.nnt akak like..hehe

    ReplyDelete
  13. dah add and like page kak Nad :D

    ReplyDelete
  14. hi awak..saya peminat fanatik awak..nk autograpppp plsss...

    ReplyDelete
  15. akak dah pi like dah page nadia :)

    ReplyDelete
  16. dh like! hihi
    comel sgt header tu . nak gakk ! :D

    ReplyDelete
  17. wahhh ada fanpage :) Ok nak LIKE sekarang ;)

    ReplyDelete
  18. awk..saya dah komen kan?? macam tak ada je??haha..takpelah.. komen lagi.. saya dah LIKE!!!!! hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...